Yılmaz Erdoğan'dan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 açıklaması

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 afişi

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, yeniden başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak 2005 yılında kurulan ve 2007 yılında yayın hayatına başlayıp sektöre birçok ünlü isim kazandıran Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeniden başladı.

Büşra Pekin, Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder Parlak, Aydan Taş, Ayça Erturan, Ayşegül Akdemir Şahin, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Ersin Korkut gibi isimleri bünyesinden çıkaran oluşumda, Sarp Apak, Ezgi Mola ve Umut Kurt gibi isimler de eğitim görmüştü.

Çok Güzel Hareketler Bunlar birinci ekip
Çok Güzel Hareketler Bunlar birinci ekip

BKM Mutfak bünyesinde kurulan ekip, sınavla seçilen bir grup genç ismi bir araya getirdi. İlk oyunlarını sahneye koyan bu yeni ekibin, televizyona çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu.

Yılmaz Erdoğan, konuyla ilgili bir dizi açıklamada bulundu. Erdoğan, 'Biliyorsunuz Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı tekrar çekmeye başladık. Yeni ekip, yeni kadro çekimlere start verdik.Henüz kanal belli değil, imzalar atılmadan söylemem doğru olmaz. İlerleyen günlerde duyarsanız zaten' ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yapıp hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı Organize İşler 2 ise 1 Ocak 2019'da vizyonda olacak.

İşte yeni ekip adına yayınlanan 2 fragman:



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >