Yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in doktorundan ilk açıklama geldi

Mehmet Ali Erbil
Mehmet Ali Erbil

Evinin banyosunda düşmesi sonucu kaburgaları kırılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in doktorundan ilk açıklama geldi. Erbil'in sağlık durumuyla ilgili bilgi veren doktor, "Hayati tehlikesi söz konusu değil" dedi.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve ardından hemen hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili doktorları açıklama yaptı. Doktorlar, ameliyata alınan ünlü şovmenin hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

"Evde düşme sonucu kaburgalarında 3-4 adet kemiğinde kırıklar ortaya çıktı. Bu kırıklara bağlı olarak da kendisinde bir miktar iç kanama gelişti ve sağ akciğerinde de sönme oluştu. Bilgisayarlı tomografiler çektik ve yaptığımız değerlendirmeler sonucu hem kanın boşaltılması hem akciğerin yeniden şişirilmesi hem de kanama odağının durdurulması için 45 dakika süren kapalı bir operasyon uyguladık."

Doktorundan açıklama geldi

Düşme sonucu kaburgalarında kırık oluşan ve acil ameliyata alınan ünlü şovmenin doktoru Prof. Dr. Semih Halezeroğlu ve Başhekim Yardımcısı Dr. Tarkan İkizoğlu'nu birlikte bir açıklama yaparak, Erbil'in son durumu hakkında bilgi verdi. Başhekim Yardımcısı İkizoğlu, Erbil'in dün akşam getirildiğini ve tedavi altına alındığını kaydetti.

"Önümüzdeki hafta çarşamba günü gibi kaburga işlemi yapacağız. Ardından 3-4 gün sonra kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki hafta sonu ya da daha sonraki hafta başı taburcu olmuş olacağını düşünüyoruz. Eğer bu süreçte her hangi bir şey çıkmazsa, şu anda görüntüde her hangi bir şey çıkacakmış gibi durmuyor, gayet iyiye gidiyoruz"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >