2022’nin en iyi dizileri 📺

2022’nin en iyi dizileri 📺

Time dergisi 2022 yılına damga vuran en iyi dizileri listeledi. Biz de bu listeden siz değerli Skyroad takipçileri için 5 tanesini derledik. Pekiii, siz bunlardan hangilerini izlediniz ve sizin favori diziniz ne?

📌 Better Call Saul
Emmy adayı olan Better Call Saul, Breaking Bad'in öncesini anlatıyor. En iyi diziler listesinin başını çeken dizide avukat Jimmy McGill'in ahlak kurallarından uzaklaşarak 'hukuk adamı' Saul Goodman'a dönüşümünü konu ediniyor.

📌 Severance
Luman Industries isimli şirket, çalışanları üzerinde bir politika uyguluyor. Bu politikaya göre çalışanlar, özel hayatlarını iş hayatlarından ayırmalılar. Bunun için geliştirilen “Luman ayrılma çipi" kullanan çalışanlarla beraber şirkette yaşananlara şahitlik ettiğimiz bu dizi de en iyiler arasında yerini almış.

📌 Reservation Dogs
Yaşadıkları yerden Kaliforniya'ya gitme hayalleriyle para biriktirmeye çalışan bir grup gencin anlatıldığı dizi, hayata dair gerçekleri bütün duygularıyla yansıtıyor.

📌 Atlanta 4. sezon
Bu yılın bir diğer en iyi dizisi ise Atlanta. Bu dizinin listeye girme sebebi aslında 4. sezon olsa da siz bütün bölümlerini izleyerek ilerleseniz daha iyi olur. Amerika'daki ırkçılığı izlediğimiz hikayeleriyle bu dizi sahte belgesel tadında.

📌 Made For Love
MadeFor Love'da boğucu evliliğinden kurtulmaya çalışan Hazel Green, beyninde bir cihaz fark ediyor. Kendisini takip eden bu cihazın eşi tarafından yerleştirildiğini öğreniyor. Bu şekilde birbirini takip eden olaylarla yılın en iyilerinden biri oluyor.