4 yaz filmi 🎬

4 yaz filmi 🎬

Herkese iyi hafta sonları! Hazır yaz gelmişken film listelerimizi güncelleyelim istedik vee yepyeni dört film önerisiyle geldik. İşte karşınızda akdeniz sahillerinde yürüyormuşsunuz gibi hissettiren 4 film!

Peki senin bize önerebileceğin bir film var mı?

🎞 Roman Holiday/ Roma Tatili
Ann isimli bir prensesin Avrupa seyahatine çıkması sonrası kraliyet hayatının çok sıkıcı olduğunu fark etmesiyle başlıyor filmimiz. Oldukça zor ve sıkıcı hayatından bir nebze olsun uzaklaşmak için aldığı sakinleştirici sonucu Ann, kendisini Joe isimli bir paparazzinin evinde bulur. Arkasında ise kendisini arayan koskoca bir kraliyet ve onun prenses olduğunu bilmeyen arkadaşı Joe'yu bırakmıştır.

🎞 Estiu 93/ 93 Yazı
6 yaşındaki Frida'nın annesinin ölümü üzerine amcasının yanına göndeirlmesiyle başlayan film, Frida'nın doğup büyüdüğü yerden çok daha uzakta yeni bir hayata başlamaya çalışmasını anlatıyor.

🎞 Temmuzda/ İm Juli
Öğretmen olan ve oldukça sıradan bir hayat yaşayan Daniel'ın Melek isminde Türk bir kıza aşık olmasıyla hayatı gerçek anlamda altüst olur. Tekdüze yaşantısını geride bırakan Daniel. Melek'in peşinden Türkiye'ye gelir.

🎞 The Endless Summer/ Sonsuz Yaz
Belgesel türündeki bu yapıtı belgesel sevmeyenlerin bile bayılacağına eminiz.
Sörfçü Bruce Brown, harika dalganın nerede olduğunu bulmak için sörf gezisinde tanıştığı iki genç meslektaşının peşinden gider. Tabii bu yolculuk peşinde onlarca macerayı da peşinde sürükler.