CV'ni geliştirebileceğin 5 uygulama 📝

CV'ni geliştirebileceğin 5 uygulama 📝

CV geliştirmek için fazla mesai harcayamayacak olanlar veya kısıtlı vakitlerinde hedefe hızlı ulaşmak isteyenler için 5 tane çevrimiçi uygulama öneriyoruz.

Senin kullandığın uygulamalar neler?

📌 Khan Academy
Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Khan Academy, uzmanlar tarafından oluşturulan profesyonel bir içerik kütüphanesine sahip. Ücretsiz ders imkanının yanı sıra öğrencilerin ihtiyaçlarına bağlı alıştırmalar ve ödevler de sunuyor.

📌 MIT OpenCourseWare
Eğitim dili İngilizce olan bu uygulamada derslere katılmak ücretsiz ancak sertifika sahibi olabilmek için belli bir ücret verilmesi gerekiyor. Tüm lisans ve lisansüstü programlardan toplam 2000'den fazla ders bulunan bu uygulama sayesinde dersleri farklı birçok materyal desteğiyle işleyebilirsiniz.

📌 Coursera
Dünyanın önde gelen üniversitelerinden çevrimiçi kurslar sunan Coursera, İngilizce eğitimler veriyor. Bu eğitimler ücretsiz olsa da sertifika almak isteyenler özel başvuruda bulunmadıkları sürece sertifika almak için belli bir ücret ödemeliler.

📌 Udemy
Alanında uzman eğitimciler tarafından kurulan bir başka çevrimiçi eğitim platformu da Udemy. Yalnızca onaylı ve ücretli kurslarda bitirme sertifikası veren uygulamada Türkçe eğitimler de alabilirsiniz.

OpenLearn
Uluslararası öğrenciler için oluşturulmuş bir çevrimiçi eğitim sitesi olan OpenLearn, ücretsiz ve sertifikalı birçok kursa sahip. İngilizce dilde eğitim veren uygulama cv geliştirmek isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor.