En güzel manzaralı 3 tren yolculuğu 🚆

En güzel manzaralı 3 tren yolculuğu 🚆

Trenle seyahat etmek, bir yerden bir yere gitmenin yanı sıra doğru rota ile başlı başına benzersiz bir deneyime dönüşüyor. Değişen manzaralar, geçip gittiğiniz şehirler veya ülkeler yolculuğun keyfini iki katına çıkarıyor. Trenle seyahat etmeyi seviyor ya da deneyimlemek istiyorsanız bu rotalar listenizde mutlaka bulunmalı!

📍 Jacobite Treni, İskoçya
Yaklaşık 70 kilometrelik bir rotası olan bu tren, şüphesiz en etkileyici manzaraya sahip tren rotalarından biri. İskoçya'nın dağlık bölgelerinin ve vadilerinin yazın canlı yeşilliklerini, sonbaharda sıcak tonlarını, kışınsa beyaz örtülü halleriyle her mevsim büyüleyici bir manzara sunuyor.

📍 Tokaideo Shinkansen, Japonya
Trenle Fuji Dağı'nın yanından geçmek mi? Yapılacaklar listesine eklendi! 515 kilometre uzunluğuna sahip bu tren rotası hızlı, konforlu ve modern bir yolculuk vadediyor. Dünyanın ilk yüksek hızlı demiryolu olan bu hat, Japonya'nın muhteşem manzaralarını harika bir deneyimle yolcularına sunuyor.

📍 Golden Eagle, Balkanlar
Avrupa'dan İstanbul'a lüks bir tren yolculuğu imkânı sunan bu rota, 10 gün sürüyor. Balkanları keşfetmenin en güzel yollarından biri olan bu yolculuk, Venedik'ten İstanbul'a ulaşıyor. Yolculuk yaparken bölgenin muhteşem tarihine ve yemyeşil manzaralarına tanıklık ediyorsunuz.