En iyi dört egzersiz uygulaması 🏃‍♂️

En iyi dört egzersiz uygulaması 🏃‍♂️

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı. Sıcak havaların vazgeçilmezlerini ise hepimiz biliyoruz. Tabi ki spor ve yürüyüş! Eğer siz de bizim gibi sporunuzun verimini ölçerek kendinizi motive edenlerden iseniz bu içerik tam size göre!
İşte karşınızda sporunuzu daha verimli hale getirecek beş uygulama!

☀ En iyi hava durumu uygulaması: Weather live
Dışarıda spor yapmayı sevenler toplansın. Hava durumu, birçoğumuzun egzersiz planını bozan bir etkene dönüşebiliyor. Hatta hava durumunu kontrol etsek bile hava durumu uygulanmaları bizi yanıltabiliyor. Weather live, dünyanın en iyi hava durumu olarak biliniyor.

🚶♂️ Egzersizini kaydetmek için en iyi uygulama: Strava
Ne kadar süredir egzersiz yaptığınızı, ya da yürüyüş rotanızı kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir uygulama olan Strava, dünyada en çok tercih edilen spor uygulamalarından birisi. Ayrıca uygulamada başka sporculara meydan okuyabilir ve nabzınızı ölçebilirsiniz. Fakat Strava kullanacakların unutmaması gereken bir şey var.
Uygulama konumunuzu açık tutmanızı istiyor ve bu da şarjınızı oldukça hızlı bitirebiliyor.

🏃♀️ Koşu asistanınız: Nike Run Club
Nike Run Club için koşu öncesi ve sonrası kişisel asistanınız desek abartmış olmayız. Sesli komutları ve koşu öncesi ve sonrası tavsiyeleriyle sporcuların en sevdiği uygulamalardan birisi diyebiliriz. Ayrıca egzersizinizi paylaşarak sosyal ağınızı da genişletebilirsiniz.

🧭 Egzersiz esnasında mobil navigasyon uygulaması: Maps Me
Şöyle bir düşünelim. Bilmediğiniz bir yerde, bir tatil beldesinde ya da yurtdışında yürüyüş yapıyorsunuz fakat internetiniz yok. İşte burada sizi kurtarıcınızla tanıştırmak istiyoruz. Maps Me! Uygulama, çevrimdışı olarak ayrıntılı bir şekilde destinasyonları gösteriyor.