Filmseverler için 3 şehirde 3 film festivali önerisi

Filmseverler için 3 şehirde 3 film festivali önerisi

Yaz biterken film severler ve farklı bir etkinlik arayanlar için bir önerimiz var! Eylül ayında üç şehirde üç film festivalini sizler için derledik.

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait Altın Koza Film Festivali'nde filmler, bu sene 5 ayrı kategoride yarışacak. Usta isimlerin jüri üyeliği yaptığı festivalde film gösterimlerinin yanı sıra söyleşiler de yer alacak. Festivale katılım ücretsiz.

4. Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali
İzmir Artemis Film Festivali, Türkiye'nin ilk ve tek vizyon film festivali olmasının yanı sıra finalist filmlerini halk oylamasına sunarak izleyiciyi de final sürecine dahil eden nadir film festivallerinden birisi. İzmir'in 30 ilçesinde açık hava gösterimi yapan festivale katılım ücretsiz.

Directed By Women Turkey
Sadece kadın yönetmenlerin kısa filmlerinin kabul edildiği Directed By Women Turkey Kısa Film Festivali, 4. kez sevenleriyle İstanbul'da buluşuyor. Gösterimler Kadıköy Yeldeğirmeni Sanat'ta yapılacak. Festivale katılım ücretsiz.

İzmir Artemis Film Festivali 17 Eylül'e kadar; Adana Altın Koza Film Festivali ve Directed by Women Turkey 18 Eylül'e kadar devam ediyor!