Hafta sonu önerileri 🙌🏻

Hafta sonu önerileri 🙌🏻

Cuma gününden haftayı resetleyenler olarak herkes bi' buraya toplanabilir mi? Bir haftayı daha geride bırakıyorken yarın için planı olmayanlara #skyhaftasonu ile geldik! 🤓

🎥 Midsommar

Yönetmenliğini, Sundance ve South by Southwest film festivallerinde adından söz ettiren Ari Aster'in üstlendiği film; genç bir kadının İsveç'te yerel bir bölgede pagan kültürünün avı haline gelene kadar geçirdiği yolculuğu anlatıyor. Son yılların en görkemli korku filmlerden olan Midsommar, gerilim türü sevenler için iyi bir tercih.

📖 Rüya Analizleri | Carl Gustav Jung

Jung; Freud geleneğinden uzaklaşarak, her rüyanın bizzat kendi yorumunu içerdiğini söylüyor. Bu sayede, “rüyaların aslında ne kastettiğinin" anlaşılabileceğine inanan yazar, iki yıllık bir seminer dizisinin ürünü olan bu eserde, etnoloji ve antropolojinin de yardımıyla hastaların rüyalarını analiz etmenin yanında rüya analizinin yöntemlerini ve pratiklerini de sunuyor okuyuculara.

🎶 12+Lal |Fahir Atakoğlu

Türk besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu; Üstad Cemal Reşit Rey'in öğrencisi olma şerefine nail olan bir isim. İstanbul Devlet Konservatuarı'nda ve Croydon College'da eğitimini tamamlayan sanatçı Türkiye ve dünyadan çeşitli sanatçılarla çalışmalar yaptı. Senfonik müzik ve caz türlerinde adını tüm dünyaya duyurmayı başardı.