Hafta sonu önerileri 📣

Hafta sonu önerileri 📣

Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡 Hafta sonunu kitap okuyarak, film izleyerek ya da hunharca müzik dinleyerek geçirmek isteyenler için harika önerilerle geldik. 🎉

🎥 Loveless

Yönetmenliğini ve senaristliğini 2003 yılında Altın Aslan kazanan Rus Andrey Zvyagintsev'in üstlendiği, 2017 Cannes'da Jüri Özel Ödülü alan Sevgisiz; Moskova'da yaşayan, evliliklerinde sona gelen Zhenya ve Boris'in 12 yaşındaki oğulları Alyosha'nın tüm kavgaları duyup ansızın ortadan kaybolmasını konu alıyor. Filmde çocuklarının kaybolduğunu ancak 2 gün sonra fark eden çift üzerinden Rus aile yapısı irdeleniyor.

📖 Ruta Tannenbaum | Milenko Yergoviç

Hırvatistan'ın Shirley Temple'ı olarak bilinen Lea Deutsch'un hayat hikayesinden esinlenerek kaleme alınan Ruta Tannenbaum, II. Dünya Savaşı Yugoslavya'sında bir anda kana susamış canavarlara dönüşen sıradan insanların ruh hallerini irdeliyor.

🎶 Nawel Ben Kraïem | Figurine

Kariyerine Cirrus müzik grubunda vokalist olarak başlamış ve daha sonra müzik hayatına tek başına devam eden Tunuslu-Fransız sanatçı Nawel, köklerinin dayandığı Tunus müziği ile pop, elektronik müzik ve Fransız müziğinin etkilerini kendi tarzında birleştiriyor. Sanatçı, Figurine şarkısında hem Fransızca hem de Arapça sözlere yer veriyor.