Hafta sonu önerileri 📣

Hafta sonu önerileri 📣

Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡 Hafta sonunu kitap okuyarak, film izleyerek ya da hunharca müzik dinleyerek geçirmek isteyenler için harika önerilerle geldik.

🎥 Groundhog Day

Yönetmenliğini Analyze This, Analyze That ve Year One gibi filmleriyle tanıdığımız, tüm senaryolarıyla dünya çapında ses getiren Harold Ramis'in üstlendiği, 1993 yapımı Groundhog Day (Bugün Aslında Dündü); ekranlardaki samimi kişiliğiyle halk tarafından sevilen, ancak gerçek hayatta kendini beğenmiş ve kibirli kişiliğine tanınan hava durumu spikeri Phil Connors'ın nefret ettiği bir günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalışını anlatıyor.

📖 Thomas Mann ve Ailesi | Tilmann Lahme

“Bir Yaşam Öyküsü" alt başlığıyla yayımlanan kitap, büyük bir yazarın ailesinin; sevgiyle, tarihsel sınavlarla ve ihanetle dolu öyküsünü anlatıyor. Belki birçoğumuza ilk okunduğunda eğlenceli gelecek olan kitap, aslında son derece hüzünlü bir yaşantının özeti.

🎶 Zambra |Estrella Morente

Ailesinden aldığı müzikal mirası henüz 7 yaşındayken flamenko gitar üstadı Sabicas ile ilk kaydını yaparak hayata geçiren Estrella Morente, başta Ondas En İyi Flamenko Sanatçısı ödülü olmak üzere sayısız ödülün ve Volver filminin meşhur müziğinin sahibi. Tutkulu yorumu ve güçlü sesiyle, duygularınızı şarkılarına teslim edeceğiniz bir flamenko divası.