Hafta sonu önerileri 📣

Hafta sonu önerileri 📣

Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡 Hafta sonunu kitap okuyarak, film izleyerek ya da hunharca müzik dinleyerek geçirmek isteyenler için harika önerilerle geldik. 🎉

🎥 The Mule

Filmin ana karakteri 80'li yaşlarında işi batmış, ailesiyle arası kopuk olan bir Kore Savaşı gazisi. Onun hayatta keyif aldığı iki şey var: çiçek yetiştirmek ve araba sürmek. Durumunu düzeltmesi için yalnızca araba sürmesinin yeterli olduğu bir iş teklifi geldiğinde bunu hemen kabul eder. Fakat taşıdığı şeyin Meksikalı bir uyuşturucu karteline ait kilolarca kokain olduğunu sonradan fark eder.

📖 Adriana Mater | Amin Maalouf

Amin Maalouf, bize sık sık Ortadoğu'yu ya da Balkanları anımsatan bir coğrafyada, savaşın yaşandığı bir ülkede, düşmanlığın ve yabancılığın eşiğinde, tükenmekte olan bir dünyanın eğretilemesini sunuyor.

🎶 Hubo Un Lugar |Diego El Cigala

Sanki sesi hüzünden aşınmış, aşındıkça içinden daha derin hüzünler çıkmış gibidir Diego El Cigala'nın sesi. Roman flamenko ve Küba ritimleri ile cazı harmanlayan sanatçı, iki Grammy Ödülü'ne de sahip. “Hubo Un Lugar"da gitar, çello ve piyanonun ezgileriyle bir özlemin içinde gezinerek Latin müziğinin en müstesna temsilcilerinden oluyor.