Hafta sonu önerileri 🙌

Hafta sonu önerileri 🙌

Cuma gününden haftayı resetleyenleri bir adım öne alalım! 🫠 Bir haftayı daha geride bırakırken yarın için planı olmayanlara #skyhaftasonu ile geldik 🤓

🎥 The Circle

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerinde yer aldığı The Circle, "Bilmek iyidir, her şeyden haberdar olmak ise daha iyi" sloganıyla yola çıkmış olan ve dünya çapında izleme noktaları oluşturarak insanlığı bir adım ileriye taşıyacağını vadeden dev teknoloji şirketi The Circle ve uygulamalarını gerilimli bir hikaye etrafında ele alıyor.

📖 Felsefi Akıl Oyunları | Robert Zimmer

Robert Zimmer, felsefe alanındaki başlıca isimlere değinerek temel kavram ve soruları, eğlenceli düşünce oyunlarıyla ele aldığı bu kitabında, felsefeye giriş yapabilmeniz için sizlere kapı aralıyor.

🎶 Yemyeşil Bir Deniz |İlhan İrem


70'li ve 80'li yılların Türk pop müziğine damgasını vuran İlhan İrem, özellikle Konuşamıyorum, İşte Hayat ve Anlasana şarkıları ile kült hâline geldi ve nesilden nesile sevilen bir sanatçı oldu. İç sesini dolaysız bir şekilde ve ruhun diliyle şarkılarını yansıtmayı başaran sanatçı, eskimeyen şarkısı Yemyeşil Bir Deniz'de, aşkın insanı müptela eden zıt duygularını bir çift göze bakarak anlatıyor.