Hafta sonu önerileri 🙌

Hafta sonu önerileri 🙌

Cuma gününden haftayı resetleyenleri bir adım öne alalım! 🫠 Bir haftayı daha geride bırakırken yarın için planı olmayanlara #skyhaftasonu ile geldik 🤓

🎥 Barton Fink

New York'ta ün sahibi olmuş bir oyun yazarı, hesapta olmayan bir teklifle karşı karşıya gelir. Kendisinden Los Angeles'ta bir senaryo yazması istenir. Ancak gerekli görüşmeler sırasında istenilen senaryo oldukça kabadır. Bu hiç ona göre olmadığı için tıkanıklık yaşamaya başlar. Sıkıntının tavan yaptığı bir noktada Fink, kendisini umulmadık bir cehennem tablosu içinde bulur.

📖 On Sözcükte Çin | Yu Hua

Yaşamak ve Kanını Satan Adam gibi romanlarıyla tanınan ve modern Çin edebiyatının en büyük yazarlarından biri olan Yu Hua, bu sefer bir kurmaca yazarı olarak değil, ülkesinin ve toplumunun yakın tarihine dikkat kesilen, Kültür Devrimi'nden bugüne kadarki sürede ne olup bittiğini aktaran bir aydın kimliğiyle karşımıza çıkıyor.

🎶 Meditating Over A Photo | Mahsa Vahdat & Mighty Sam McClain

Bir yanda etkileyici sesiyle geleneksel Fars müziğini dünyaya duyuran İranlı Mahsa Vahdat, diğer yanda blues türünün güçlü sesi Amerikalı Mighty Sam McClain. İkisi de tarzlarını koruyarak inanılmaz güzellikte bir yorum ortaya çıkarıyorlar. Meditating Over A Photo, Doğu ile Batı'nın kendisi gibi kalarak bir araya gelebildiği sihirli bir şarkı.