Hafta sonu önerileri 🙌

Hafta sonu önerileri 🙌

Bir haftayı daha geride bırakırken yarın için planı olmayanlara #skyhaftasonu ile geldik 🤓 Senin önerilerinde neler var? 🧡

🎥 Nuh Tepesi

Dünya prömiyerini Tribeca Film Festivali'nde yapan Nuh Tepesi'nin yönetmenliğini Cenk Ertürk üstleniyor. Haluk Bilginer ve Ali Atay'ı baba-oğul olarak izlediğimiz film özellikle senaryosuyla öne çıkıyor. Kazandığı ödüllerle yükselttiği beklentiyi; başarılı oyunculukları ve özenli görüntü yönetimiyle güçlü bir ölçüde karşılayan yapım izlemeye değer.

📖 Volvo Kamyonlar|Erlend Loe

Norveçli yazar Erlend Loe'nun sıra dışı kahramanı Doppler, bu kez ülke sınırlarını aşıyor. Geyiği Bongo ve oğlu Gregus ile yepyeni arkadaşlar edinen Doppler, hayatı “doğal bir şekilde" akışına bırakmak ya da eski günlerdeki gibi sorumlu davranıp başarıdan başarıya koşmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

🎶 Tardes De Bolonha|Rodrigo Leão

Çağdaş müziğin Portekiz rüzgârı Rodrigo Leão; eserlerinde fado, pop, tango ve Fransız müziğinden etkilenerek şarkılarını oluşturuyor. Portekiz esintilerinin doğal bir sonucu olarak hüznü şiddetli bir şekilde hissettiren ve birçok film müziğinin de bestecisi olan sanatçı, Sétima Legião ve Madredeus gibi gruplarda yer aldıktan sonra şimdi büyülü müziklerine solo olarak devam ediyor.