Hafta sonu önerileri 🙌

Hafta sonu önerileri 🙌

Bir haftayı daha geride bırakırken yarın için planı olmayanlara #skyhaftasonu ile geldik 🤓 Senin önerilerinde neler var? 🧡

🎥 Barton Fink

Coen kardeşler imzası taşıyan “Barton Fink"te New York'ta ün sahibi olmuş bir oyun yazarı, hesapta olmayan bir teklifle karşı karşıya gelir. Kendisinden Los Angeles'ta bir senaryo yazması istenir. Ancak gerekli görüşmeler sırasında istenilen senaryo oldukça
kabadır. Bu hiç ona göre olmadığı için tıkanıklık yaşamaya başlar. Sıkıntının tavan yaptığı bir noktada Fink, kendisini umulmadık bir cehennem tablosu içinde bulur.

📖 Bülbülü Öldürmek |Harper Lee

Yazar Harper Lee tarafından yazılan roman, 1960 yılında yayımlandığında büyük bir başarı elde etmiş ve Pulitzer Ödülü kazanmıştır. Roman, 1930'ların Güney Amerika'sında, küçük bir kasabada geçer. Scout ve ailesinin, komşularının ve çevresindeki insanların yaşamlarına ve ilişkilerine dokunarak, ırkçılık, adalet, iyilik ve kötülük gibi derin konuları işler.

🎶 Happy |Pharrell Williams

Pharrell Williams'ın "Happy" şarkısı, adından da anlaşılacağı gibi, insanın yüzüne otomatik bir gülümseme yerleştiriyor. Bu şarkı, içinde bulunduğumuz koşullardan bağımsız olarak mutluluğunuzu hissettiren, neşe dolu bir melodiyi ve sözleriyle öne çıkıyor. İlk notalarıyla beraber ayaklarınızı yerden kesen ve sizi dans etmeye davet eden bu şarkı, pozitif enerjisiyle ruhunuzu aydınlatıyor. Siz de enerjinizi yükseltmek ve mutluluğa bir adım daha yaklaşmak istiyorsanız, bu şarkıyı dinlemeyi unutmayın!