Haftasonu önerileri 🙌🏻

Haftasonu önerileri 🙌🏻

Hafta sonunu kitap okuyarak, film izleyerek ya da hunharca müzik dinleyerek geçirmek isteyenler için harika önerilerle geldik. 🎉 Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡

Film
🎥 Borç
Yönetmenliğini Vuslat Saraçoğlu'nun üstlendiği, 38. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Film ödülü alan Borç filmi; Eskişehir'de küçük bir matbaada çalışan, eşi Mukaddes ve kızları Simge ile birlikte yaşayan Tufan'ın bakıma muhtaç yaşlı bir kadını tek başına bırakmamasını ve bunun üstüne ailesiyle çektiği maddi sıkıntıları ele alıyor.

Kitap
📖 Spotify - Apple Google ve Amazonu Nasıl Yendi?
Sven Carlsson , Jonas Leijonhufvud
Sven Carlsson ve Jonas Leijonhufvud, bir avuç İsveçli yazılımcının, dünyanın önde gelen müzik yapımcılarını ve Silikon Vadisi'ni nasıl sarstığını ve müzik sektörüne ne gibi bir anlayış getirdiklerini anlamaya çalışıyorlar. Kitap, bugün adeta hayatımızın bir parçası olan Spotify hakkında derinlemesine bir bakış sunuyor.

Müzik
🎶 Sinama Denw
Habıb Koıté
Habib Koité, Afrika müziğini kendi yerel çalgıları ve vokal performansıyla birleştirerek harika bir yorum ortaya koyuyor. Sanatçı, Mali'nin farklı bölgelerinden tarzları Batı dünyasının rock tınılarıyla da buluşturuyor.