Harika fotoğraflar için 5 mobil uygulama 📱

Harika fotoğraflar için 5 mobil uygulama 📱

Cep telefonunda kullanılan 5 fotoğraf düzenleme uygulamasıyla geldik!

📌 Snapseed
Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği uygulamalardan biri. Uygulama, ince ayarlardan kontrast dengesine, HDR'den metin yazmaya kadar detaylı çalışılan birçok fotoğraf düzenleme seçeneklerine sahip. Ücretsiz olması da uygulamayı öne çıkarıyor.

📌 Lightroom
Bilgisayarda daha çok karşılaşılan uygulamayı telefonunuzda kullanmak mümkün. Mobil fotoğrafçılık için tercih edilen programlardan biri olan Lightroom'da manuel ayarlamalar yapabilirsiniz. Uygulama, ücretsiz veya ücretli olarak kullanılabiliyor.

📌 RNI Films
Uygulamada fotoğrafa analog kamera görüntüsü veren filtreler bulunuyor. Bunun yanı sıra renk, pozlama, kesme gibi fotoğraf ayarları da mevcut. Uygulamanın ücretsiz ve ücretli olarak iki kullanımı var ve sadece Apple Store'den indiriliyor.

📌 Unfold
Hazır şablonlar kullanarak kolaj fotoğraflar oluşturuluyor ve fotoğraflara metin eklenebiliyor. Ücretsiz kullanılan uygulamanın ayrıca reels yapılıyor.

Tezza
Hem hazır şablonlar üzerinden hem de manuel olarak düzenlemeler yapılabiliyor. Hazır şablonlarda da renk ayarları istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Ücretli filtrelerin de bulunduğu uygulamada ücretsiz filtreler arasında fotoğrafa eski bir görünüm sağlayan vintage efekt de yer alıyor.