İç mekanlarda bakımı kolay ağaçlar 🙌🏻

İç mekanlarda bakımı kolay ağaçlar 🙌🏻

Bahçeli bi' evde oturmuyorum ama ağaçları da çok seviyorum diyorsanız, tam size göre bir içerikle geldik 🥳 Saksıda bakımını kolaylıkla yapabileceğiniz bu ağaçlarla içerinin havasını temiz tutabilir ve ortama canlı hava katabilirsiniz.🌳

🌴Kentia palmiyesi, daha çok dekoratif amaçlı kullanılan tropikal bir bitki. Aydınlık ortamda bulunmayı seven palmiye, doğrudan güneş ışığı almamalı ve yaprakları spreyli şişeyle sulanarak nemli tutulmalı.

🌴Yucca bitkisi, dayanıklı olmasıyla bilinen ve son zamanlarda salonlarda, ofislerde sık sık yer verilen gösterişli bir bitki. Güneş ışığını çok seven yucca bitkisi, bol ışık aldığı bir ortama yerleştirilmeli.

🌳Şeflera bitkisi, ince yeşil yapraklarıyla dikkat çekiyor ve iç mekanlarda 2 metreye kadar uzayabiliyor. Doğrudan güneş ışığı almayan aydınlık ortama yerleştirilmeli.

🌳Limon ağacı, hem bahçede hem de iç mekanlarda kolaylıkla bakılabiliyor. Güneşi seven bir bitki olan limon ağacını doğrudan güneş ışığı alabileceği bir yere yerleştirebilirsiniz.

🌳Zeytin ağacı, bolluk ve bereket getirdiğine inanılan bir bitki. Doğada uzun süre hayatta kalmasıyla bilinen zeytin ağacı, sıcak ortamda bulunmayı çok sever.

🌳Kumkuat ağacı, sevimli küçük turuncu meyvesiyle dikkat çekiyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı olan kumkuat, sağlıklı bir gelişim için aydınlık ortamda bulunmalı ve tüm toprağı ıslanacak şekilde sulanmalı.