İstanbul’da en çok hangi müzeleri seviyorsun? 🙌

İstanbul’da en çok hangi müzeleri seviyorsun? 🙌

Bizce en güzel müze, ücretsiz günleri olan müzedir! 🤓

Arter; Sanatseverlerin çok sevdiği ve her zaman dinamik olan Arter, her Perşembe 11.00 - 20.00 saatleri arasında ücretsiz. Zaman zaman bağımsız sergilere, etkinliklere ve öğrenme programlarına ev sahipliği yapan Arter tam bi' sanatsever dostu!

Güncel giriş fiyatı: 60 TL

İstanbul Modern Müzesi; Yakın zamanda Karaköy'de yeni binasında açılan müze, güncel olarak 5 sergiye ev sahipliği yapıyor. Perşembe günleri 'Sizin Perşembeniz' kampanyasıyla 10.00 - 14.00 saatleri arasında ücretsiz. Ayrıca Cuma günleri de 'Genç Salı' kampanyasıyla 18-25 yaş arasındaki gençlere 10.00 - 14.00 saatleri arasında ücretsiz.

Güncel giriş fiyatı: 180 TL

Sakıp Sabancı Müzesi; Konumu, boğaz manzarası, zengin hat ve resim koleksiyonu ile çok sevdiğimiz müze, İstanbul'un en köklü müzelerinden biri. Her salı 10.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz olan Sakıp Sabancı Müzesi, bizce yaz tatilinde gidilebilecek en güzel müzelerden biri.

Güncel giriş fiyatı: 90 TL

Pera Müzesi: İstiklal Caddesi'nin kalabalığından biraz uzaklaşarak Osman Hamdi Bey'in Kaplumbağa Terbiyecisi tablosunun bulunduğu Pera Müzesi'ne geçiyoruz. Toplamda 5 kattan oluşan müzede geleneksel ve modern sanata dair en güzel örnekleri görmek mümkün. Pera Müzesi'nde Cuma günü 18:00 - 21:00 arası ücretsiz olarak sanatseverleri ağırlıyor.

Güncel giriş fiyatı: 80 TL