İstanbul’da gidebileceğiniz 5 oyun alanı 🕹

İstanbul’da gidebileceğiniz 5 oyun alanı 🕹

Enerjileri yükseltecek beş oyun mekanı önerisiyle geldik! 🙌

Korsan Adası, Tuzla
Viaport Marina içerisinde bulunan Korsan Adası Tema Park'ta roller coaster başta olmak üzere 28 ayrı eğlence ünitesi var. Özellikle Red Fire 2,5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşması roller coasterlar arasında en heyecan vericisi olabilir. Oyun alanı hafta içi ve hafta dışı 12:00 ve 21:00 saatleri arasında açık.

VR House, Beşiktaş
VR House, 90'lardaki klavya, controller ve joystick gibi donanımlarla oynanan oyunların artık var olmadığından hareketle oyun severlerin farklı bir deneyim edinebileceği sanal gerçekliğin sunulduğu oyunlara davet ediyor. Mevcut teknolojik şartlarda HTC-Vive gözlükle oyunlar oynayabilirsiniz. Burası, 12:00 ve 02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Moi Park Eğlence Merkezi, Başakşehir
En büyük kapalı tema parkı olan Moi Park, Mall of İstanbul alışveriş merkezi içerisinde yer alıyor. Eğlence tünelleri, adrenalin dolu oyuncaklar, dev salıncaklar… iki katlı eğlence merkezinde daha birçok çeşit oyunlar ve oyuncaklar hem çocuklara hem yetişkinlere ayrı ayrı hitap ediyor. Oyun alanı pazartesi 12:00 ve 22:00 arasında, diğer günler 10:00 ve 22:00 saatleri arasında açık.

İstanbul Paintball, Başakşehir
İstanbul Paintball, adrenalin sevenler, stres atmak isteyenler için güzel bir alternatif. Paintball oyununu keyifli hale getiren donanımlara sahip olmasının yanında açık alanda kurulan parkur oyuna keyif katıyor. Grup halinde katılarak oyuna gitmeden önce ya sabah saatleri ya da akşam saatleri için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Frankenstein Korku Evi, Kadıköy
Frankenstein Korku Evi'nde çözülmesi gereken bulmacalar varken korku, gerilim ve aksiyon yaşamanız yüksek bir ihtimal. Bulmacayı çözememeniz halinde bir zombinin sizi rahatsız etmesi kaçınılmaz olacak. Oyununuzun kaydını alabileceğiniz bu mekan için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.