İstanbul’un en lezzetli beş hamburgercisi 🍔

İstanbul’un en lezzetli beş hamburgercisi 🍔

İstanbul'da gidilmesi gerektiğini düşündüğümüz en iyi beş hamburger restoranını derledik.

📌 Virginia Angus
Eminönü ve Nişantaşı'nda olmak üzere iki şubesi bulunan Virginia Angus, hamburgeriyle pişirme tekniğinin önemli olduğunu ispatlayarak şehrin en iyi hamburgercisi unvanını alabilir. Restoranın kasap bölümünden de hizmet alınabilir.

📌 Original Tommy's Burger&Rolls
Batı Ataşehir'de yer alan mekan, hamburger köftesi ve ekmeğini yanında lezzetli patatesleri, soğan halkaları ve soslarıyla mest edebilir. Ayrıca vejetaryen menüsü de mevcut.

📌 Just BBQ
Beşiktaş Akaretler'deki bu yer, etleri 12 saat yavaş pişirme tekniğinde pişirerek ve kiraz odunu dumanında tütsüleyerek hamburgeri damakta farklı bir yere taşıyabilir. En çok kaburga burger ilgi görürken patates kızartması ve soslarıyla da dikkat çekebilir.

📌 The Grungy
Teşvikiye ve Suadiye'de bulunan hamburgerci, kurucusunun dünyayı gezdikten sonra denediği lezzetleri kendi damak tadına göre birleştirerek faaliyet geçmiş. Kaliteli et, dört saat karamelize edilen soğan ve tatlı-ekşi sosuyla mükemmel bir uyum tadılabilir.

2 Bites
Kadıköy Moda'da gidilebilecek 2 bites, 12-14 saat ağır ateşte pişen ve tütsülenen dana eti tiftiklenerek ya da dilim ızgara yapılarak sunulan harika brisket ve kaburga burger lezzetleri denenebilir. Ev yapımı soslar ve özel baharatlı patatesiyle birlikte daha da güzel olabilir.