İtalya'da çekilmiş 4 film 🎞

İtalya'da çekilmiş 4 film 🎞

Yeni bir seri ile geldik! Bir şehirde, ülkede veya bölgede çekilen filmlerin yer aldığı seride İtalya'ya gidiyoruz.

Hayat Güzeldir 1997 IMDb 8.6
Başkahramanımız hayat dolu Guido güzeller güzeli öğretmen Dora'ya vurulur ve tüm engellere rağmen evlenirler. İkinci Dünya Savaşı'nın sivillerin üzerindeki yıkıcı etkisini beyaz perdeye en iyi uyarlayan filmlerden biri olan Hayat Güzeldir, tüm olumsuzluklara rağmen her daim bir umut ışığı olduğunu -adında olduğu gibi-, içeriğinde de barındırıyor. Film, İtalya'nın Arezzo ilinde çekildi.

Roma'ya Sevgilerle 2012 IMDb 6.3
Roma'da Amerikalı bi turist olan Hayley, sokakta tanınmış bir avukat olan Michelangelo ile tanışır ve çok geçmeden birbirlerine aşık olurlar. Hayley'nin ailesi, Michelangelo ve ailesiyle tanışmak için Roma'ya gider ve serüven başlar.

Turist 2010 IMDb 6.0
Johnny Deep'in canlandırdığı Frank, aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmekte. Frank'in Elise ile yolları bir şekilde kesişmiş ve işler değişmiştir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değil. Film, Venedik'te çekildi.

Ye Dua Et Sev 2010 IMDb 5.8
Evli bir kadın olan Elizabeth, evliliğinin gerçekte ne kadar mutsuz olduğunu ve hayatının farklı bir yöne gitmesi gerektiğini anlar. Acılı bir boşanmadan sonra, "kendini bulmak" için dünya çapında bir yolculuğa çıkar. Film üç aşamalı ilerlemekte; yemek kısmı İtalya'da, dua et kısmı Hindistan'da ve sev kısmı ise Bali'de geçmektedir.