Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡

Senin hafta sonu önerilerinde neler var? 🧡

Hafta sonunu kitap okuyarak, film izleyerek ya da hunharca müzik dinleyerek geçirmek isteyenler için harika önerilerle geldik. 🎉

🎥 Dungeons & Dragons: Honor Among Thieve

Ünlü rol yapma oyunu Dungeons & Dragons'un sinema uyarlaması film, kayıp bir kalıntının peşine düşen bir grup maceracının hikayesini anlatıyor. Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı geri almak için destansı bir soyguna girişir, ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir hâl alır.

📖 Saraybosna Blues

Saraybosna Blues, Bosna Hersek'teki son savaşın korkunç koşulları altında yazılan unutulmaz metinlerden oluşuyor. Balkanlar'ın önde gelen şair ve yazarlarından Semezdin Mehmedinoviç, Çetniklerin kuşatması boyunca ülkesinde kalmış ve Phantom of Liberty dergisinin editörlerinden biri olarak kentteki direniş hareketinde yer almıştı. Bu tanıklık, edebiyatın gücü ile birleşerek akıllardan silinmeyecek bir okuma deneyimi sunuyor.

🎶 Elisa
Jane Birkin

1946 İngiltere doğumlu Jane Birkin, yönetmen ve oyuncu olarak başarılı işlere imza atmasının yanında birçok albüm yayınlamıştır. Arabesque albümünde yer alan Fransızca söylediği Elisa şarkısında sanatçı darbuka ve kemana ağırlık vererek Doğu ezgilerini yansıtmış. Sanatçının mutlaka dinlenmesi gereken bir diğer şarkısı ise Fictions albümünde yer alan Living In Limbo.