Sonbaharda yapılabilecek keyifli 5 aktivite 🍂

Sonbaharda yapılabilecek keyifli 5 aktivite 🍂

Sonbahar avucumuzdan hızla akıp giderken bu mevsimi daha iyi nasıl değerlendirebiliriz diye düşünenler için sonbaharda yapılabilecek 5 aktivite.

📌 Doğa yürüyüşü
Yazı artık geride bıraktığımız bu günlerde sonbahar için yapılabilecek en iyi aktivitelerden biri doğa yürüyüşü. Havalar artık çok sıcak değilken ve çok da soğumamışken doğada sonbaharı hissederek yürümek sinir, stres ne varsa alıp götürüyor.

📌 Bisiklet turu
Yazın o cıvıl cıvıl renkli dünyasında pedal çevirmek oldukça zevkli olsa da sonbaharın kendine has belirgin renkleri içinde bisiklet turu yapmak ve doğanın tadına varmak bir başka.

📌 Kamp yapmak
Sonbaharın serin bir akşamında yaktığımız bir kamp ateşi etrafında sevdiklerimizle geçireceğimiz vakit kadar keyiflisi var mıdır bilmiyoruz.

📌 Kahve eşliğinde kitap
Kahve ve kitap ikilisi yer, zaman fark etmeksizin çok uyumlu. Ancak özellikle sonbaharda yağmurlu bir günü cam kenarında kahvemizi yudumlarken sevdiğimiz kitabın dünyasına dalarak geçirmek hepimize çok iyi gelecek bir aktivite.

📌 Örgü örmek
Sonbaharın tadını çıkarmak kadar kışa hazırlıklı olmak da önemli. Atkı, şapka, kazak gibi kışlık ihtiyaçlarımızı bu mevsimlerde kendi zevkimiz ışığında örerek karşılayabiliriz. Böylece hem bulunduğumuz anı keyifli kılar hem de kışa yatırımımız hazır olur.