Yurtdışına çıkarken yüklemen gereken 5 uygulama 🙌

Yurtdışına çıkarken yüklemen gereken 5 uygulama 🙌

Biz seyahatlerimiz sırasında işimizi kolaylaştıracak birçok uygulamadan faydalanıyoruz. Gerek ulaşım gerek iletişim gerekse harcamalarımız konusunda destek aldığımız bazı uygulamaları sizinle paylaştık.

Senin seyahat ederken olmazsa olmaz uygulaman hangisi?

📌 Uber, Bolt, Free veya Now
Gideceğimiz yer belli ve toplu taşıma kullanmak istemiyorsak bu uygulamalar sayesinde uygun fiyata araç çağırabiliyoruz. Gideceğimiz yolu uygulamaların hepsinde aratıp kıyaslayarak en uygun olanı tercih ediyoruz.

📌 Google Translate Çevrimdışı
Hangi ülkeye gidecek olursak olalım o ülkenin kullandığı dili bu uygulamadan çevrimdışı indirebiliriz. Böylece internetimiz olmadığı anlarda bile çeviri yapmakta zorlanmayız.

📌 Tripadvisor
Gittiğimiz her yerde gezilmesi gereken yerleri, restoranları vs öneren bu uygulama sayesinde gezimizi planlamak daha kolay olabilir.

📌 XE Currency
Seyahat ettiğimiz yerin para birimini çevirmek başlıca yapacağımız şeylerden biri. Bu durumu da bizim için kolaylaştıran bir uygulama var. XE Currency, para birimini anında dönüştürüp görmemizi sağlıyor.

📌 Citymapper
Her ülkeye ve şehre ait ulaşım bilgilerini barındıran bu uygulama; istediğimiz rotanın çevrimdışı haritasını, yolculuğumuzun ne kadar sürdüğünü gösteriyor. Aynı zamanda hangi araçlarla ulaşım sağlayabileceğimizi ve konumumuzu başkalarıyla paylaşmamızı da sağlıyor.