1 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı

1 Ekim reyting sonuçları
1 Ekim reyting sonuçları

Yasak Elma, Çukur, Söz dizileri dün akşam kıyasıya rekabet içindeydi. 1 Ekim Pazartesi akşamının reyting sıralamasında kim birinci oldu? İşte yanıtı!

1 Ekim reyting sonuçları merakla bekleniyor. Ekranların sevilen dizileri Yasak Elma, Çukur, Söz dizileri dün akşam kıyasıya rekabet içinde yarıştı. Show TV’de Çukur, Fox TV’de Yasak Elma, Star TV’de Söz dizilerinden reyting şampiyonu kim oldu?

Yeni sezonda da büyük bir heyecanla izlenen yapımların yeni bölümlerinin ekrana gelmesinin ardından hangi dizinin daha çok izlendiği merak konusu...

1 Ekim reyting sonuçları açıklandı.

Reyting sonuçları belli oldu
Pazartesi akşamları Show TV'de Çukur, Fox TV'de Yasak Elma, Star TV'de Söz dizileri yayınlanıyor. Yeni sezonda da başarılı yapımlar heyecanla takip ediliyor. Birçok dizinin aynı saatlerde ekrana geldiği pazartesi gününün reyting şampiyonu ise Çukur dizisi oldu. Çukur'u ikinci sırada Söz takip ederken Yasak Elma dizisi ise 4'üncü sıradan takip etti.
Reyting sonuçları belli oldu Pazartesi akşamları Show TV'de Çukur, Fox TV'de Yasak Elma, Star TV'de Söz dizileri yayınlanıyor. Yeni sezonda da başarılı yapımlar heyecanla takip ediliyor. Birçok dizinin aynı saatlerde ekrana geldiği pazartesi gününün reyting şampiyonu ise Çukur dizisi oldu. Çukur'u ikinci sırada Söz takip ederken Yasak Elma dizisi ise 4'üncü sıradan takip etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >