1 haftalık programla IQ seviyenizi %40 artırmak mümkün

İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi Biyomedikal Bölümü’nden Prof. Mark Lythgoes, 1 hafta sürecek bir programla IQ seviyesinin %40 arttırılabileceğini öngörüyor.

İskoçya'daki Edinburgh Üniversitesi Biyomedikal Bölümü'nden Prof. Mark Lythgoes bu programın olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Prof. Lythgoes'a göre beyin, herhangi bir kastaki gibi, yapılacak egzersizlerle olduğundan çok daha güçlü bir hale getirilebilecek bir yapıya sahip.




Pazartesi

                                    İşe ya da okula yürüyerek, bisikletle ya da daha önce hiç kullanmadığınız bir araçla gidin. Akşam yemeğinde yağlı balık yiyin.
Pazartesi İşe ya da okula yürüyerek, bisikletle ya da daha önce hiç kullanmadığınız bir araçla gidin. Akşam yemeğinde yağlı balık yiyin.
Salı

                                    Bilmediğiniz kelimelerin anlamlarını sözlükten öğrenin ve bu kelimeleri günlük konuşmalarınızda kullanmaya çalışın.
Salı Bilmediğiniz kelimelerin anlamlarını sözlükten öğrenin ve bu kelimeleri günlük konuşmalarınızda kullanmaya çalışın.
Çarşamba

                                    Yoga, pilates ya da meditasyon derslerine başvurun. Bu vesileyle daha önce tanımadığınız insanlarla diyalog kurun.
Çarşamba Yoga, pilates ya da meditasyon derslerine başvurun. Bu vesileyle daha önce tanımadığınız insanlarla diyalog kurun.
Perşembe

                                    İş yerine daha önce hiç kullanmadığınız başka bir yolu deneyerek gitmeye çalışın. Televizyonlardaki ya da internetteki ciddi bilgi programlarını izleyin.
Perşembe İş yerine daha önce hiç kullanmadığınız başka bir yolu deneyerek gitmeye çalışın. Televizyonlardaki ya da internetteki ciddi bilgi programlarını izleyin.
Cuma

                                    Genellikle hafta sonu tatili öncesi insanlar, iş yeri çıkışında bir bara ya da kafeye giderek alkol ya da kafein tüketirler. Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan bu alışkanlığınızı maalesef terk etmek zorundasınız.
Cuma Genellikle hafta sonu tatili öncesi insanlar, iş yeri çıkışında bir bara ya da kafeye giderek alkol ya da kafein tüketirler. Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan bu alışkanlığınızı maalesef terk etmek zorundasınız.
Cumartesi

                                    Dişinizi, normalde hangi elinizi kullanıyorsanız diğer elinizi kullanarak fırçalayın. Gözünüzü kapatarak duş alın.
Cumartesi Dişinizi, normalde hangi elinizi kullanıyorsanız diğer elinizi kullanarak fırçalayın. Gözünüzü kapatarak duş alın.
Pazar

                                    Sabah kahvaltısı sonrası bulmaca çözün ve ardından kısa bir yürüyüşe çıkın.
Pazar Sabah kahvaltısı sonrası bulmaca çözün ve ardından kısa bir yürüyüşe çıkın.
Program bu kadar basit. Ben yapılamayacak bir şey göremedim. Bir deneyelim, ne kaybederiz?
Kaynak: Webtekno
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >