1 yılda 2 başarı! Engincan annesinin göğsünü kabarttı

Sibel Can
Sibel Can

Geçen yıl Amerika'daki Miami Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nden mezun olan Engincan, yüksek lisansıyla da annesinin göğsünü kabarttı!

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, geçen yıl Amerika'daki Miami Üniversitesi'nin işletme bölümünden dereceyle mezun olmuştu. Bu yıl da yüksek lisans eğitimini tamamlayan Engincan, annesinin göğsünü kabarttı.

Annesinin göğsünü kabarttı!
Londra'da Westminster Üniversitesi'nde yönetim danışmanlığı üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Engincan, annesinin göğsünü kabarttı.
Annesinin göğsünü kabarttı! Londra'da Westminster Üniversitesi'nde yönetim danışmanlığı üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Engincan, annesinin göğsünü kabarttı.
"Bu gurur için teşekkürler!"
Kardeşi Melisa Ural'ın da katıldığı törenden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Sibel Can, "Bana bu gururu yaşattığın için teşekkür ederim canım oğlum" notunu düştü.
"Bu gurur için teşekkürler!" Kardeşi Melisa Ural'ın da katıldığı törenden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Sibel Can, "Bana bu gururu yaşattığın için teşekkür ederim canım oğlum" notunu düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >