10 yaşında liseyi bitirdi, 14’ünde intihar etti; dahi çocuk Brandenn Bremmer

10 yaşında liseyi bitirdi, 14’ünde intihar etti; dahi çocuk Brandenn Bremmer
10 yaşında liseyi bitirdi, 14’ünde intihar etti; dahi çocuk Brandenn Bremmer

Zekası ve yetenekleriyle dikkatlerini üzerine çeken Brandenn Bremmer 2005 yılında henüz 14 yaşındayken intihar etti. Peki, dahi çocuk neden intihar etmişti?

1991 yılında dünyaya gözlerini açan Brandenn Bremmer, 18 aylıkken okuma yazma öğrendi. Yetenekleri ve zekasıyla tüm dünyanın dikkatini çeken çocuk, 14 yaşında intihar etti.

Dikkatleri üzerine çekti

                                    1991 yılında ABD'de dünyaya gelen Brandenn Bremmer zekası nedeniyle kısa sürede ailesinin dikkatini çekti. Bebek, 18 aylık olduğunda okuma-yazma öğrendi.
Dikkatleri üzerine çekti 1991 yılında ABD'de dünyaya gelen Brandenn Bremmer zekası nedeniyle kısa sürede ailesinin dikkatini çekti. Bebek, 18 aylık olduğunda okuma-yazma öğrendi.
Piyano çalmaya başladı

                                    3 yaşında piyano çalmaya başlayan dahi çocuk Brandenn Bremmer henüz 10 yaşındayken liseden mezun oldu.
Piyano çalmaya başladı 3 yaşında piyano çalmaya başlayan dahi çocuk Brandenn Bremmer henüz 10 yaşındayken liseden mezun oldu.
11 yaşında üniversiteye başladı

                                    11 yaşında Colorado Üniversitesi'ne başlayan Brandenn Bremmer müzik eğitimi alıyordu.
11 yaşında üniversiteye başladı 11 yaşında Colorado Üniversitesi'ne başlayan Brandenn Bremmer müzik eğitimi alıyordu.
Albüm hazırlığı yapıyordu

                                    İkinci albümünü çıkarmaya hazırlandığı sırada Brandenn Bremmer başta ailesi olmak üzere tüm dünyayı şoke eden bir davranışta bulundu.
Albüm hazırlığı yapıyordu İkinci albümünü çıkarmaya hazırlandığı sırada Brandenn Bremmer başta ailesi olmak üzere tüm dünyayı şoke eden bir davranışta bulundu.
İntihar etti

                                    Dahi çocuk 14 yaşında intihar etti.
İntihar etti Dahi çocuk 14 yaşında intihar etti.
Ailesi büyük acı yaşadı

                                    Acı olayın ardından Brandenn Bremmer'in ailesi çocuklarının psikolojisinin son derece normal olduğunu ve depresyon nedeniyle intihar etmediğini açıkladı.
Ailesi büyük acı yaşadı Acı olayın ardından Brandenn Bremmer'in ailesi çocuklarının psikolojisinin son derece normal olduğunu ve depresyon nedeniyle intihar etmediğini açıkladı.
Sebebi belli oldu

                                    Dahi çocuğun intihar etmesinin sebebi ise araştırmaların sonucunda ortaya çıktı. Brandenn Bremmer intihar ederek hasta insanlara organlarını bağışlamayı hedeflemiş. Ailesi dahi çocuk öldükten sonra oğullarının kalbini ve karaciğerini bağışlamış.
Sebebi belli oldu Dahi çocuğun intihar etmesinin sebebi ise araştırmaların sonucunda ortaya çıktı. Brandenn Bremmer intihar ederek hasta insanlara organlarını bağışlamayı hedeflemiş. Ailesi dahi çocuk öldükten sonra oğullarının kalbini ve karaciğerini bağışlamış.
Ailesi yanılıyor

                                    Uzmanlar, intihar eden çocukla ilgili aile ile aynı görüşte değil. Konuyu detaylıca araştıran uzmanlar, çocuğun ağır bir depresyonda olduğunu ve böylesi bir kararı başka türlü veremeyeceğini savunuyor.
Ailesi yanılıyor Uzmanlar, intihar eden çocukla ilgili aile ile aynı görüşte değil. Konuyu detaylıca araştıran uzmanlar, çocuğun ağır bir depresyonda olduğunu ve böylesi bir kararı başka türlü veremeyeceğini savunuyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >