10 yaşındaki çocuğun rüyası üzerine Furkan, Karaburun'da aranacak

İstanbul Boğazı'nda 15 Temmuz günü akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için sabah saatlerinde gemi trafiğine kapatılan boğazdaki su altı arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine gelen anne ve baba Yıldırım, “10 yaşında bir çocuğun rüyasında “orada oturdukları ve denize girdikten sonra Furkan’ın sıkışıp kayaların arasında kalmasını ve babam ile annemin beni kurtarın dediği çocuk bize söyledi” dedi.
15 Temmuz günü İstanbul Boğazı’nda arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için İstanbul Boğazı sabah 08.45'te iki yönlü olarak gemi trafiğine kapatmıştı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait A-1580 numaralı arama ve kurtarma gemisi ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama çalışmasına ROV cihazı destekli bir insansız denizaltı aracı ve dalgıçlar ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı DEGAK-4 (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma) Özel Timi de destek verdi. Arama ve kurtarma gemisine ise Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı römorkör eşlik ediyor. Yıldırım'a ulaşmak için Boğaz’da su altı arama kurtarma çalışması yürütülürken, gencin yakınları kıyıdan umutla takip ediyor.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN RÜYASI ÜZERİNE YARIN KARABURUN’DA ARAMA YAPILACAK
Öte yandan Akıntıburnu’nda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, 10 yaşındaki bir çocuğun rüyasında yaklaşık 5 gündür 4-5 kez, kaybolan Yıldırım’ı Arnavuköy Karaburun sahilinde kayalıklarda sıkıştığını görmesi üzerine yarın orada da arama ve kurtarma çalışması başlatılacağı öğrenildi. Çocuğun rüyasında, ‘anne ve baba beni kurtarın’ dediği ifade edildi.
İstanbul Boğazı'nda 15 Temmuz günü akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için sabah saatlerinde gemi trafiğine kapatılan boğazdaki su altı arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine gelen anne ve baba Yıldırım, “10 yaşında bir çocuğun rüyasında “orada oturdukları ve denize girdikten sonra Furkan’ın sıkışıp kayaların arasında kalmasını ve babam ile annemin beni kurtarın dediği çocuk bize söyledi” dedi. 15 Temmuz günü İstanbul Boğazı’nda arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için İstanbul Boğazı sabah 08.45'te iki yönlü olarak gemi trafiğine kapatmıştı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait A-1580 numaralı arama ve kurtarma gemisi ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama çalışmasına ROV cihazı destekli bir insansız denizaltı aracı ve dalgıçlar ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı DEGAK-4 (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma) Özel Timi de destek verdi. Arama ve kurtarma gemisine ise Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı römorkör eşlik ediyor. Yıldırım'a ulaşmak için Boğaz’da su altı arama kurtarma çalışması yürütülürken, gencin yakınları kıyıdan umutla takip ediyor. 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN RÜYASI ÜZERİNE YARIN KARABURUN’DA ARAMA YAPILACAK Öte yandan Akıntıburnu’nda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, 10 yaşındaki bir çocuğun rüyasında yaklaşık 5 gündür 4-5 kez, kaybolan Yıldırım’ı Arnavuköy Karaburun sahilinde kayalıklarda sıkıştığını görmesi üzerine yarın orada da arama ve kurtarma çalışması başlatılacağı öğrenildi. Çocuğun rüyasında, ‘anne ve baba beni kurtarın’ dediği ifade edildi.

İstanbul Boğaz'ında akıntıya kapılarak kaybolan 26 gündür haber alınamayan Furkan Yıldırım, yarın 10 yaşında bir çocuğun gördüğü rüyaya göre aranacak.

İstanbul Boğazı'nda 15 Temmuz günü akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için sabah saatlerinde gemi trafiğine kapatılan boğazdaki su altı arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken Olay yerine gelen Furkan’ın anne ve babası, “10 yaşında bir çocuğun rüyasında “orada oturdukları ve denize girdikten sonra Furkan’ın sıkışıp kayaların arasında kalmasını ve babam ile annemin beni kurtarın dediği çocuk bize söyledi” dedi.

15 Temmuz günü İstanbul Boğazı’nda arkadaşlarıyla serinlemek amacıyla denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan ve 26 gündür haber alınmayan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım için İstanbul Boğazı sabah 08.45'te iki yönlü olarak gemi trafiğine kapatmıştı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait A-1580 numaralı arama ve kurtarma gemisi ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama çalışmasına ROV cihazı destekli bir insansız denizaltı aracı ve dalgıçlar ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı DEGAK-4 (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma) Özel Timi de destek verdi. Arama ve kurtarma gemisine ise Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı römorkör eşlik ediyor. Yıldırım'a ulaşmak için Boğaz’da su altı arama kurtarma çalışması yürütülürken, gencin yakınları kıyıdan umutla takip ediyor.

Rüya üzerine yarın Karaburun’da arama yapılacak

Öte yandan Akıntıburnu’nda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, 10 yaşındaki bir çocuğun rüyasında yaklaşık 5 gündür 4-5 kez, kaybolan Yıldırım’ı Arnavuköy Karaburun sahilinde kayalıklarda sıkıştığını görmesi üzerine yarın orada da arama ve kurtarma çalışması başlatılacağı öğrenildi. Çocuğun rüyasında, ‘anne ve baba beni kurtarın’ dediği ifade edildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >