100 kere bıçaklayarak öldürdü: Dünyanın en tehlikeli 4 çocuğu

Çocuklar daima masumiyeti temsil eder deriz yazık ki aynı durum bu çocuklar için geçerli olamıyor

Çocuklar daima masumiyeti temsil eder. Ne yazık ki aynı tanımlamayı yapamayacağımız çocuklar da bu hayatta mevcut. Bu içerikte sadece 4 tanesini görecek olsak da, eminiz ki sayı 4'ten fazla olacaktır. Ve yine biliyoruz ki; bu çocukların nedenleri kıskançlık dürtüsünden çok daha ileri noktada.
Christian Fernandes

                                    
                                    Bundan tam 6 yıl önce o zamanlar henüz 11 yaşında olan Christian Fernandes'i, annesi üvey kardeşiyle birlikte evde yalnız bırakmıştı. Küçük Fernandes, kendisinden yaşça küçük olan kardeşini öldürene dek dövdü. 2013 yılında “birinci dereceden cinayet” ile suçlanan Fernandes'in davası daha sonra “kasten adam öldürmek” suçuna çevrildi.
Christian Fernandes Bundan tam 6 yıl önce o zamanlar henüz 11 yaşında olan Christian Fernandes'i, annesi üvey kardeşiyle birlikte evde yalnız bırakmıştı. Küçük Fernandes, kendisinden yaşça küçük olan kardeşini öldürene dek dövdü. 2013 yılında “birinci dereceden cinayet” ile suçlanan Fernandes'in davası daha sonra “kasten adam öldürmek” suçuna çevrildi.
Jordan Brown

                                    
                                    Jordan Brown adlı bu çocuk, babası ve babasının nişanlısı ile birlikte yaşıyordu. 20 Şubat 2008 tarihinde babasının nişanlısı 8.5 aylık hamileydi. Jordan, gelecekte üvey annesi olacak kişiyle yalnız kaldığında babasının tüfeğini alarak onu kafasından vurdu. Tutuklandıktan sonra verdiği ifade de; “Benim yerimi yeni doğacak olan bebek alacaktı. Üvey kardeşimi kıskanıyordum.” cümlelerini kullanmıştı.
Jordan Brown Jordan Brown adlı bu çocuk, babası ve babasının nişanlısı ile birlikte yaşıyordu. 20 Şubat 2008 tarihinde babasının nişanlısı 8.5 aylık hamileydi. Jordan, gelecekte üvey annesi olacak kişiyle yalnız kaldığında babasının tüfeğini alarak onu kafasından vurdu. Tutuklandıktan sonra verdiği ifade de; “Benim yerimi yeni doğacak olan bebek alacaktı. Üvey kardeşimi kıskanıyordum.” cümlelerini kullanmıştı.
Girl A

                                    
                                    1 Haziran 2004 tarihinde 11 yaşındaki bir Japon öğrenci, sınıf arkadaşı tarafından katledildi. Girl A ismiyle bilinen katil, 12 yaşındaki Satomi Mitarai'yi boş bir sınıfta gözünü kırpmadan öldürmüştü. Üstü başı kanlı bir şekilde sessizce sınıfa gelen katil Girl A, kendisine sorular soran öğretmenine hiçbir cevap vermemişti. Öğretmen, yan sınıfta Satomi Mitarai'nin cansız bedenini bulduğunda Girl A'ya cinayeti neden işlediği sordu. O ise sebep olarak; kilosuyla dalga geçtiğini söyledi. Sorgusundan sonra, akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan Girl A, ismi kamuoyuyla paylaşılmadan bir akıl hastanesine yatırıldı.
Girl A 1 Haziran 2004 tarihinde 11 yaşındaki bir Japon öğrenci, sınıf arkadaşı tarafından katledildi. Girl A ismiyle bilinen katil, 12 yaşındaki Satomi Mitarai'yi boş bir sınıfta gözünü kırpmadan öldürmüştü. Üstü başı kanlı bir şekilde sessizce sınıfa gelen katil Girl A, kendisine sorular soran öğretmenine hiçbir cevap vermemişti. Öğretmen, yan sınıfta Satomi Mitarai'nin cansız bedenini bulduğunda Girl A'ya cinayeti neden işlediği sordu. O ise sebep olarak; kilosuyla dalga geçtiğini söyledi. Sorgusundan sonra, akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan Girl A, ismi kamuoyuyla paylaşılmadan bir akıl hastanesine yatırıldı.
Erica De Nardo

                                    
                                    İtalya'nın Novigure şehrinde, iyi bir muhitte yaşayan De Nardo ailesi mutlu bir yaşama sahipti. Ya da onlar öyle sanıyorlardı. Kızları Erika De Nardo, belirli bir yaşa geldikten sonra kötü ve zararlı alışkanlıklara başladı. Bu durum onu zaman içerisinde ailesinden nefret ettirmeye başladı. Erika ve erkek arkadaşı, korkunç bir plan hazırlayarak babası maç izlemeye gittiğinde, annesi ve kardeşini 100 defadan fazla bıçaklayarak öldürdü. İlk olarak bir hırsızın yaptığı sanılan olayın sanıldığı gibi olmadığı sonradan ortaya çıktı. Erika 16 yıl, erkek arkadaşı ise 13 yıl ceza aldı.

Kaynak: ( Web tekno)
Erica De Nardo İtalya'nın Novigure şehrinde, iyi bir muhitte yaşayan De Nardo ailesi mutlu bir yaşama sahipti. Ya da onlar öyle sanıyorlardı. Kızları Erika De Nardo, belirli bir yaşa geldikten sonra kötü ve zararlı alışkanlıklara başladı. Bu durum onu zaman içerisinde ailesinden nefret ettirmeye başladı. Erika ve erkek arkadaşı, korkunç bir plan hazırlayarak babası maç izlemeye gittiğinde, annesi ve kardeşini 100 defadan fazla bıçaklayarak öldürdü. İlk olarak bir hırsızın yaptığı sanılan olayın sanıldığı gibi olmadığı sonradan ortaya çıktı. Erika 16 yıl, erkek arkadaşı ise 13 yıl ceza aldı. Kaynak: ( Web tekno)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >