11 yıldır çözülemeyen cinayet canlı yayında aydınlatıldı!

Kayıp
Kayıp

11 yıldır çözülemeyen sır dolu cinayet canlı yayında çözüldü! İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programında 11 senedir kimsenin çözemediği Tuğçe ve Büşra'nın cinayetinin üzerindeki sır perdesi kaldırıldı.

11 yıl sonra bulundu!
Balıkesir'in Savaştepe İlçesi Karacalar Mahallesi'nde, okula giderken kaybolduktan 44 gün sonra bir menfezde cesetleri bulunan ilkokul öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve aynı yaştaki kuzeni Tuğçe Yıldırım'ın katil zanlıları 11 yıl sonra bulundu.
11 yıl sonra bulundu! Balıkesir'in Savaştepe İlçesi Karacalar Mahallesi'nde, okula giderken kaybolduktan 44 gün sonra bir menfezde cesetleri bulunan ilkokul öğrencileri 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve aynı yaştaki kuzeni Tuğçe Yıldırım'ın katil zanlıları 11 yıl sonra bulundu.
DNA örneklerine bakıldı
Tırnak altı DNA örneklerinin karşılaştırılması sonucu çözülen cinayette Serap Paköz, cinayetle ilgili adli tıp raporunu açıkladı. Rapora göre kuzenlerin cinayetiyle ilgili alınan DNA'ların Seyhan Y. ve kardeşi Ayhan Y.'ye ait olduğu belirlendi. Balıkesir polisi cinayetlerle ilgili biri kadın 6 kişiyi gözaltına aldı.
DNA örneklerine bakıldı Tırnak altı DNA örneklerinin karşılaştırılması sonucu çözülen cinayette Serap Paköz, cinayetle ilgili adli tıp raporunu açıkladı. Rapora göre kuzenlerin cinayetiyle ilgili alınan DNA'ların Seyhan Y. ve kardeşi Ayhan Y.'ye ait olduğu belirlendi. Balıkesir polisi cinayetlerle ilgili biri kadın 6 kişiyi gözaltına aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >