11 yıllık aranın ardından tekrar İstanbul'da! Shakira'yı izlemenin bedeli 1.555 TL

11 yıllık aranın ardından tekrar İstanbul'da! Shakira'yı izlemenin bedeli 1.555 TL

"El Dorado" turnesi için İstanbul'a gelen Shakira'nın bilet fiyatları el yakıyor.

11 yıl önce Azra Akın'ın Türkiye güzeli seçildiği Miss Turkey 2002 için Türkiye'ye gelen ve yarışma sırasında sahneye çıkıp konser veren, 12 Grammy ödüllü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, "El Dorado" turnesi için İstanbul'a geliyor.

Bir konseri sırasında Shakira
Bir konseri sırasında Shakira

11 Temmuz'da 40 bin kişi kapasiteli Vodofone Park'ta konser verecek olan şarkıcının biletleri dün itibariyle satışa çıktı. Shakira'yı sahne önünden izlemenin bedeli 1,555 TL olarak belirlendi. Biletix üzerinden yapılan satışlarda diğer kategoriler, 162 TL'den başlayıp 780 TL'ye kadar çıkıyor. 11 yıllık aranın ardından ikinci kez Türkiye'ye gelecek olan Shakira konserine ilgi oldukça yoğun.

Shakira hakkında
2 Şubat 1977‘de İtalyan asıllı Kolombiyalı Nidado ve Lübnan asıllı Amerikalı William Mebarak Chadid‘in tek çocuğu olarak Barranquilla, Kolombiya‘da dünyaya geldi. Latin Amerika‘nın en başarılı müzisyenlerinden biri olan Shakira, sesi, kendine özgü tarzı ve oryantalist figürleriyle zenginleşen dansıyla 21. yüzyılın en önemli kadın vokallerinden biri haline gelmiştir. Nobel ödüllü yazar Gabriel Garcia Marquez‘le dostluğunu yoksul çocuklara yardım için kurdukları vakıfla güçlendiren şarkıcının “Ojos Así“, “Whenever Wherever”,“La Tortura“, “Hips Don’t Lie“, “Beautiful Liar” gibi hitleri vardır.
Shakira hakkında 2 Şubat 1977‘de İtalyan asıllı Kolombiyalı Nidado ve Lübnan asıllı Amerikalı William Mebarak Chadid‘in tek çocuğu olarak Barranquilla, Kolombiya‘da dünyaya geldi. Latin Amerika‘nın en başarılı müzisyenlerinden biri olan Shakira, sesi, kendine özgü tarzı ve oryantalist figürleriyle zenginleşen dansıyla 21. yüzyılın en önemli kadın vokallerinden biri haline gelmiştir. Nobel ödüllü yazar Gabriel Garcia Marquez‘le dostluğunu yoksul çocuklara yardım için kurdukları vakıfla güçlendiren şarkıcının “Ojos Así“, “Whenever Wherever”,“La Tortura“, “Hips Don’t Lie“, “Beautiful Liar” gibi hitleri vardır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >