14 Mayıs seçimleri sonrası GZT deprem bölgesinde

​GZT deprem bölgesinde
​GZT deprem bölgesinde

14 Mayıs seçimleri sonrası sosyal medyada depremzedelerin oy tercihine yönelik hakaret ve tehditlerde bulunulmuştu. Depremin ilk 20.saatinde de Kahramanmaraş’ta olan GZT Özel İçerik Editörü Hikmet Yalçınkaya ve Video Editörü Emin Karaçak seçim sonrası 'Cumhur İttifakı'nın yüzde 70’in üzerinde oy aldığı Kahramanmaraş’a giderek depremzelere oy tercihleri nedeniyle uğradıkları hakaret ve tehditler hakkında ne düşündüğünü sordu.

Depremin başından beri GZT olarak yayınlarımızı kesintisiz olarak sürdürdük. Depremin en acı anlarına yakından tanıklık ettik. 14 Mayıs seçimleri sonrası deprem bölgesindekilerin oy tercihi sebebiyle sosyal medyadan hakaret ve tehditlerde yapıldı. Bu durumu depremin 20.saatinde bölgede olan GZT Özel İçerik Editörü Hikmet Yalçınkaya ve Video Editörü Emin Karaçak üzüntüyle karşılayarak seçim sonrası depremin merkezi Kahramanmaraş'a gitti.

GZT (@gzt)'in paylaştığı bir gönderi

GZT Deprem bölgesinde

GZT editörleri 'Cumhur İttifakı'nın yüzde 70'in üzerinde oy aldığı deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta depremzedelerin oy tercihleri sebebiyle uğradıkları hakaretler karşısında ne düşündüklerini sordu.

  • GZT çağrısı
  • GZT ekibi olarak bu söylemleri büyük bir üzüntüyle karşıladık ve 'Siyaset gelip geçer, şimdi desteğimizi daha çok gösterme vakti' diyerek çağrıda bulunduk. sterme vakti”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >