15 Temmuz'un yıl dönümünde, günün önemini anlatan mesajlar, sözler

​15 Temmuz'un yıl dönümünde, günün önemini anlatan mesajlar, sözler
​15 Temmuz'un yıl dönümünde, günün önemini anlatan mesajlar, sözler

Yarın 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü. 15 Temmuz'un yıl dönümünde binlerce insan 15 Temmuz'un anlamına ve önemine uygun paylaşımlarda bulunuyor. Bu içerikte sizlere, milletin onurlu mücadelesi ile şahlanan 15 Temmuz zaferini en iyi yansıtan mesajları derledik.

Bundan 2 yıl önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde, milyonlar meydanlara çıkmış, 249 vatandaşımız ise şehit düşmüştü.

Tarihi günün yıl dönümünde, milyonlarca insan günün anlam ve önemine uygun paylaşımlarda bulunuyor. Bu içerikte sizlere milletin onurlu mücadelesi ile şahlanan 15 Temmuz zaferini en iyi yansıtan mesajları derledik.

15 Temmuz 2016 tarihinde canını, şanlı bayrağımız uğruna siper eden 249 kahraman şehidimizi rahmet ve dualarla anıyoruz.

15 Temmuz mesajları ve anlamlı sözleri

15 Temmuz
15 Temmuz

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz şehitlerimizin ve bu topraklar uğruna şehit düşmüş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

15 Temmuz
15 Temmuz

Bugün Türk halkının hain çetelere karşı koyduğu o özel günü ilk yıl dönümü. 15 Temmuz şehitlerimizin anısını rahmetle anıyoruz.

15 Temmuz
15 Temmuz

15 Temmuz gecesi, şehit kanları ile sulanmış bu topraklar 249 şehidi daha bağrına bastı. 15 Temmuz şehitlerimiz hiç unutulmayacaktır.

15 Temmuz
15 Temmuz

15 Temmuz gecesi Türk halkı hain bir çeteye gereken dersi vermek için sokaklara döküldü ve tankların karşısına dikildi. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

15 Temmuz
15 Temmuz


En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

15 Temmuz
15 Temmuz

Allah’a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.

Ne yaparsınız, vatan aşkı ruhumuzda var.

Başkomutan dedi: İnin meydana… Sahip çık Hakka, al bayrağa, aziz vatana. Milyonlar indi meydana, Türkün sesi titretti yeri göğü. Allah razı olsun bu vatan aşkı ile dolana. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Gününüz kutlu olsun.

15 Temmuz
15 Temmuz

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir.15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >