15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hummalı çalışma başladı

​15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hummalı çalışma başladı
​
​15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hummalı çalışma başladı ​

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları bugün itibarıyla başladı. 7 gün 24 saat sürecek çalışmalar, 31 Ağustos tarihine kadar bitirilecek.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde çalışmalar gecenin ilk saatlerinde başladı. Üstyapı yenileme çalışmaları 4 aşamada gerçekleşecek. Çalışmalar sırasında köprüde 2 şeridin trafiğe kapatılarak mevcut trafiğin karşı yönden alınan ek şerit ile 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekilde düzenleneceği belirtildi.

Son olarak 1991 yılında mastik asfaltı yenilenen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapısının 82 kişilik ekiple 3 vardiya halinde, 7 gün 24 saat sürecek çalışmalarla 31 Ağustos tarihine kadar bitirileceği kaydedildi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar ve oluşan uzun araç kuyruğu havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde çalışmalar gecenin ilk saatlerinde başladı. Sabah saatlerinden itibaren çalışmalar nedeniyle özellikle Anadolu yakasından Avrupa’ya geçişlerde yoğun trafik oluştu.

Saat 11.50 itibariyle iki köprüde durum.
Saat 11.50 itibariyle iki köprüde durum.

Ramazan ayı boyunca sürecek olan çalışmanın ilk gününde yaşanan yoğunluk vatandaşların tepkisi çekti. Çok sayıda kişi sabah saatlerinde işe geç kalırken, yoğunluğun öğlen saatlerinde dahi sürdüğü görüldü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >