15 yaşındaki genç Snapchat hesabı karşılığında gemi tatili kazandı

Carnival Cruise Line
Carnival Cruise Line

Snapchat uygulamasında Carnival Cruise Line adlı şirket adına hesap açan ABD’li genç, şirketin tatil teklifini kabul ederek hesabı şirkete devretti.

Şirket yetkililerini evinin kapısında gören 15 yaşındaki genç ve ailesi ilk başta ne olduğu anlayamadı. Eve gelme niyetlerinin @carnivalcruise hesabını istemek olduğunu belirten şirket çalışanları, genci ve aileyi şaşırttı.

Hesabı 2012 yılında açtı

BBC Türkçe'nin haberine göre Darian Lipscomble isimli genç, @carnivalcruise hesabını 2012 yılında ailesiyle yaptığı gemi seyahati sırasında açtı. Olayla ilgili konuşan Virginia eyaletinden Darian Lipscomb, ''Kapı çaldı. Cevap verdim ve dışarı baktığımda şirkete ait kocaman bir araç gördüm'' dedi. Aileye geliş nedenlerini anlattıktan sonra İspanya’ya bedava bir gemi tatili öneren şirket, genci ve aileyi ikna etti.

Gemide farklı sürprizler olabilir

Lipscombe ailesiyle birlikte 31 Mart’ta İspanya’nın Barcelona kentine uçup, şirketin en yeni gemisi Carnival Horizon’daki tatile başlayacaklar. Gezinin fiyatı aslında hesabın da değerini belli ediyor. Böyle bir gemi tatilinin fiyatının 5 bin dolardan biraz fazla olduğu belirtiliyor. Ancak ailenin sıradan tatilciler gibi değil, farklı muamele görmesi ve kendilerine çeşitli sürprizler yapılması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >