15 yıl önce bayılarak izlediğimiz yarışma geri döndü! İşte jüriden ilk kare

Program
Program

Bir zamanların efsane programı güçlü kadrosuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Bir zamanların efsanesi ''Popstar yarışması'' 15 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo, Armağan Çağlayan var. Programın sunucu ve yapımcısı Osmantan Erkır.

14 Mart'ta izleyiciyle buluşacak olan Popstar yarışmasının jürileri Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo oldu. Jüri üyeleri İstanbul seçmelerine başladı.

Bir zamanların efsanesiydi!

                                    Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından biri olan Popstar, yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda Osmantan Erkır'ın sunduğu Bülent Ersoy, Orhan Geancebay, Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı yarışma, yeniden ekranlara gelecek.
Bir zamanların efsanesiydi! Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından biri olan Popstar, yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda Osmantan Erkır'ın sunduğu Bülent Ersoy, Orhan Geancebay, Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı yarışma, yeniden ekranlara gelecek.
Yeniden başlıyor!

                                    Bir zamanların efsanesi ''Popstar yarışması'' 15 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo, Armağan Çağlayan var. Programın sunucu ve yapımcısı Osmantan Erkır.
Yeniden başlıyor! Bir zamanların efsanesi ''Popstar yarışması'' 15 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo, Armağan Çağlayan var. Programın sunucu ve yapımcısı Osmantan Erkır.
Jüriden ilk kare geldi
Türk televizyon tarihinin sevilen şarkı yarışmalarından Popstar, 14 Mart'ta Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Akgün Otel'de gerçekleşen İstanbul elemelerinde 16 saat boyunca adayları dinleyen Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo, daha sonra gazetecilerle sohbet etti. "Her şey tatlı başlasın" diyen sanatçılar, birlikte pasta kesti.
Jüriden ilk kare geldi Türk televizyon tarihinin sevilen şarkı yarışmalarından Popstar, 14 Mart'ta Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Akgün Otel'de gerçekleşen İstanbul elemelerinde 16 saat boyunca adayları dinleyen Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo, daha sonra gazetecilerle sohbet etti. "Her şey tatlı başlasın" diyen sanatçılar, birlikte pasta kesti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >