16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın kapılarını açıyor

Fuara bu yıl 300 yerli ve yabancı marka katılacağı öğrenildi.
Fuara bu yıl 300 yerli ve yabancı marka katılacağı öğrenildi.

16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak. 4 gün boyunca sürecek olan fuarda şirketlere yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sunulacak. 300 yerli ve yabancı markanın katılacağı fuarda “iş kurmak” isteyenlere yüzlerce cazip seçenek sunularak onlara kendi işlerinin patronu olma fırsatı sağlanacak.

İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 27 bin 500 metrekare alanda gerçekleştirilen Bayim Olur musun Franchising Fuarı 11-14 Ekim arasında ziyaretçilere açılacak. 16. düzenlenecek olan fuara bu yıl 300 yerli ve yabancı markanın katılacağı öğrenildi.

Fuar, Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Sn. Didier Depreay ,UFRAD (Franchising Derneği ) Başkanı Sn. Dr. Mustafa Aydın, Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Sn. Ayhan Kaya, Medyafors Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Özhan Erem , Medyafors Fuarcılık Yön. Krl. Ü. / Uluslararısı İlişkiler Direktörü Sn. Ferzan Erem Escobedo, firma sahipleri ve yöneticilerinin katılımıyla açılacak.

Yabancı yatırımcılardan fuara yoğun ilgi

  • Fuara Belçika, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre ve İngiltere’den yatırımcılar ve işbirliği anlaşmaları için ticari heyetleri katılacak. Söz konusu yabancı yatırımcılar Türk markalarıyla dört gün boyunca birebir görüşme fırsatı bulacaklar.

Bayim Olur musun Franchising Fuarı, franchise veren markalara ürün ve hizmet konusunda destek olan tedarikçi firmaları ’Tedarikçi Özel Bölümü’nde sektörün tüm paydaşlarıyla ikinci kez buluşturuyor.

Öte yandan Avrupa Franchise Federasyonu (EFF) toplantılarına da ev sahipliği yapacak olan fuar, birçok ülkenin franchise dernekleri üye markaları ve yetkililerini İstanbul’da bir araya getiriyor.

16.Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Seminer Programı şöyle…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >