16 yaşındaki kızı taciz ettikten sonra bir de abisine satırla saldırdı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda bir kafede çalışan 16 yaşındaki genç kız patronu tarafından taciz edilince ailesine haber verdi. Genç kız ve ailesi durumu polise haber verdi. Bunun üzerine tacizci patron ve arkadaşları toplanarak 16 yaşındaki kızın erkek kardeşlerini öldüresiye dövdü.

Tacize uğrayan genç kızın ağabeylerine testere, keserle saldırdılar

Olayı öğrendikten sonra kulaklarına inanamayan anne, kafe işletmecisinin yanına giderek konuşmaya başladı. Tam bu sırada sinirlerine hakim olamayan anne, kül tablasıyla kızını taciz eden şahsa saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale etti. Durumu polise anlatan anne ve 3 oğlu emniyete giderek şikayette bulundu. Şikayet sonrası evlerine dönen 3 kardeş, kafe işletmecisinin yakınları tarafından saldırıya uğradı. Saldırganların elinde sopalar, keser, testere ve nargile demirini gören kardeşler kaçarak kurtulmaya çalıştı.
Tacize uğrayan genç kızın ağabeyine saldırı kamerada
Kovalamaca sırasında kardeşlerden Ahmet T., kaçamayacağını anlayınca bir site duvarının arkasına saklanmak istedi. Siteye giriş yaptığı sırada ayağının burkulması sonucu yere düşen Ahmet T. can havliyle duvarın arkasına saklandı. Saldırganların fark etmeyerek yanından koştuğunu gören Ahmet T., duvar arkasından çıkıp kaçmak istediği sırada bir kez daha yere düştü. Tam bu sırada saldırganlar ellerinde bulunan sopalar, testere ve keserle Ahmet T.’ye saldırarak darp etti. Olay sırasında keserle bacağına darbe alan Ahmet T.’nin diz kapağı iki yerinden kırıldı. Yaşanan dehşet anları ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >