18 yıl önceki esrarengiz bebek kaçırma olayı çözüldü

ABD'nin Florida Eyaletinde 18 yıl önce kaçırılan bebek DNA testi ile bulundu. Bebeği kaçıran kişinin ise 18 sene önce hastaneye hemşire kılığında giren Gloria Williams olduğu belirlendi.

Florida'nın Jacksonville şehrinde 18 yıl önce doğduğu hastaneden kaçırılan bebek yapılan DNA testi sonucu bulundu. Gerçek adının Kamiyah Mobley olduğu açıklanan genç kızın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis şüphelendi, DNA örneği aldı
Jacksonville Şerifi Mike Williams, düzenlediği basın toplantısında olayı nasıl çözdüklerini şu ifadelerle anlattı:

"Güney Carolina'da, aynı gün doğmuş ama farklı isme sahip 18 yaşında birini bulduk. Polis incelemesi genç kızın kimliği için sahte evraklar kullanıldığını gösteriyor. Walterboro şehrinde yaşayan kişilerlerin ifadesi bu genç kızın Kamiyah Mobley olduğunu destekliyor. Jacksonville Karakolu incelemeleri bu hafta başında DNA örnekleri aldı. Eldeki bulguların hepsi suç laboratuvarında incelenmek üzere Florida Güvenlik Polisi Departmanı'na gönderildi. Ve dün gece Güney Carolina'da bulunan bu genç kadının Kamiyah Mobley olduğu kesinleşti."
(18 yıl önce kaçırılan kız)

Hemşire kılığına giren kadın kaçırmış
Öte yandan 18 sene önce hastaneye hemşire kılığında girerek bebeği kaçıran Gloria Williams göz altına alındı. 51 yaşındaki kadının ömür boyu hapis cezası alması gündemde.


Kaynak: Haberler






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >