20 günde mucize gerçekleşti: Yüzünde maskeyle sahalara çıktı

Arkadaşlarıyla yaptığı halı saha maçında yüzünde maskeyle görüntülenen Berkay Şahin ve futbolcu Arda Turan...
Arkadaşlarıyla yaptığı halı saha maçında yüzünde maskeyle görüntülenen Berkay Şahin ve futbolcu Arda Turan...

Futbolcu Arda Turan'la ettiği kavgada burnu kırılan şarkıcı Berkay Şahin, arkadaşlarıyla yaptığı halı saha maçında yüzünde maskeyle görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde eşiyle gittiği eğlence mekanında Medipol Başakşehir oyuncusu Arda Turan'la kavga eden ve burnu kırılan ünlü popçu Berkay Şahin, önceki akşam arkadaşlarıyla halı saha maçı yaptı.

"Yüzümle para kazanıyorum"
Yakın zaman önce talihsiz bir olay yaşayan Berkay Şahin, maç esnasında arkadaşlarını; "Yüzümle para kazanıyorum, top atmayın" diye uyardı.
"Yüzümle para kazanıyorum" Yakın zaman önce talihsiz bir olay yaşayan Berkay Şahin, maç esnasında arkadaşlarını; "Yüzümle para kazanıyorum, top atmayın" diye uyardı.
Kavganın izleri geçmedi
Arda Turan'la ettiği kavgada burnunda çok sayıda kırık olan Berkay Şahin'in ameliyat sonrası yüzündeki morluklar da dikkatlerden kaçmadı.
Kavganın izleri geçmedi Arda Turan'la ettiği kavgada burnunda çok sayıda kırık olan Berkay Şahin'in ameliyat sonrası yüzündeki morluklar da dikkatlerden kaçmadı.
Ünlü futbolcu baba oldu
Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Berkay Şahin'le kavga ederek burnunu kırdığı haberiyle gündem olan Arda Turan, baba oldu. Hastane önünde açıklama yapan Turan, "Çok garip bir duygu herkese iyi bir ders oluyor" dedi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafları yayınlandı.
Ünlü futbolcu baba oldu Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Berkay Şahin'le kavga ederek burnunu kırdığı haberiyle gündem olan Arda Turan, baba oldu. Hastane önünde açıklama yapan Turan, "Çok garip bir duygu herkese iyi bir ders oluyor" dedi. Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafları yayınlandı.
Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Nişantaşı'nda özel bir hastanede doğum yapan Aslıhan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erkek bebeklerine 'Hamza Arda' adını veren ünlü çifti, ailelerinin yanı sıra arkadaşları Murat Dalkılıç, Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba Gürevin gibi isimler de yalnız bırakmadı.
Ünlü isimler yalnız bırakmadı Nişantaşı'nda özel bir hastanede doğum yapan Aslıhan Doğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erkek bebeklerine 'Hamza Arda' adını veren ünlü çifti, ailelerinin yanı sıra arkadaşları Murat Dalkılıç, Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba Gürevin gibi isimler de yalnız bırakmadı.
Arda Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a 2 yıla kadar hapis istemi
Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti. Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Arda Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a 2 yıla kadar hapis istemi Arda Turan hakkında şarkıcı Berkay Şahin’i darp ettiği olayla ilgili dava açıldı. Turan, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralamadan yargılanacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12, 5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı Şarkıcı Berkay’ın avukatı, futbolcu Arda Turan’ın dört suçtan tutuklanmasını talep etmişti. Turan, eğlendiği gece kulübünde şarkıcı Berkay’a saldırıp burnunu kırmıştı. Kavga, Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >