2012 filmi gerçek oluyor; zengin-fakir savaşı çıkabilir!

2012 isimli filmde insanlar hayatta kalmak için büyük bir mücadele veriyordu.
2012 isimli filmde insanlar hayatta kalmak için büyük bir mücadele veriyordu.

Dünyanın sonu geldiğinde yalnızca zenginlerin sığınacağı özel yaşam alanları inşa ediliyor.

2012 filmi gerçek oluyor. ABD'nin California Eyaleti'nde bulunan Silikon Vadisi'nde yalnızca milyonerlerin faydalanabileceği bir yaşam alanı inşa ediliyor.
Çalışmalar başladı

                                    İngiliz basını, dünyayı etkileyebilecek önemli felaketlerden yalnızca zenginlerin kurtulabileceği bir yaşam alanı oluşturulacağını ileri sürdü.
Çalışmalar başladı İngiliz basını, dünyayı etkileyebilecek önemli felaketlerden yalnızca zenginlerin kurtulabileceği bir yaşam alanı oluşturulacağını ileri sürdü.
Paralar toplanıyor

                                    Milyonerlerin hayatlarını sürebilecekleri yaşam alanı için birçok zengin kesenin ağzını açmış durumunda.
Paralar toplanıyor Milyonerlerin hayatlarını sürebilecekleri yaşam alanı için birçok zengin kesenin ağzını açmış durumunda.
Terörden korkuyorlar

                                    Özellikle son yıllarda artan terör olaylarından korunmak isteyen zenginlerin bu oluşuma ciddi bir para akıttığı ortaya çıktı.
Terörden korkuyorlar Özellikle son yıllarda artan terör olaylarından korunmak isteyen zenginlerin bu oluşuma ciddi bir para akıttığı ortaya çıktı.
Dünyanın sonu mu yaklaştı?

                                    Haberin yayılmasıyla birlikte “Dünyanın sonu mu geliyor?” sorusu insanların zihninde yankılanmaya başladı.
Dünyanın sonu mu yaklaştı? Haberin yayılmasıyla birlikte “Dünyanın sonu mu geliyor?” sorusu insanların zihninde yankılanmaya başladı.
Zengin-fakir savaşı

                                    Yalnızca zenginlerin faydalanabileceği bu yapı şimdiden tartışma başlattı. Bu sistemin, dünyayı tehdit eden bir olay sırasında zenginlerle fakirler arasında ciddi bir mücadele başlatabileceği savunuluyor.
Zengin-fakir savaşı Yalnızca zenginlerin faydalanabileceği bu yapı şimdiden tartışma başlattı. Bu sistemin, dünyayı tehdit eden bir olay sırasında zenginlerle fakirler arasında ciddi bir mücadele başlatabileceği savunuluyor.
Amansız mücadele
Bu ilginç girişim akıllara '2012' isimli filmi getirdi… Dünyanın sonu yaklaşıyor ve yalnızca çok zengin olanlar yıllar önce yapımına başlanan özel gemilerine ulaşmak için yollara düşüyor. Ancak bu durum zenginlerle fakirler arasında amansız bir mücadele başlatıyor.
Amansız mücadele Bu ilginç girişim akıllara '2012' isimli filmi getirdi… Dünyanın sonu yaklaşıyor ve yalnızca çok zengin olanlar yıllar önce yapımına başlanan özel gemilerine ulaşmak için yollara düşüyor. Ancak bu durum zenginlerle fakirler arasında amansız bir mücadele başlatıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >