2016 yılını kariyeri açısından kazanca dönüştüren 6 isim

2016 yılından zararlı çıkan kadar kazançlı çıkanlarda yok değil elbette...

Müzikten, oyunculuğa; 2016'nın kazanç meyvesini en iyi şekilde tüketmiş isimleri sizler için derledik...
Aleyna Tilki

                                    
                                    
                                    Henüz 16 yaşında olan Tilki; adını ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de duyurmuş, bu yıl Emrah Karaduman ile yayınladığı albüm ile de yıldızını patlatmıştı. Şarkı ve Tilki'nin henüz reşit olmayışı o kadar çok gündeme geldi ki; tartışmalar ve açıklamalar birbirini izledi. O ise bunun kazancını toplamayı iyi bildi.
Aleyna Tilki Henüz 16 yaşında olan Tilki; adını ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de duyurmuş, bu yıl Emrah Karaduman ile yayınladığı albüm ile de yıldızını patlatmıştı. Şarkı ve Tilki'nin henüz reşit olmayışı o kadar çok gündeme geldi ki; tartışmalar ve açıklamalar birbirini izledi. O ise bunun kazancını toplamayı iyi bildi.
Serenay Sarıkaya 

                                    Henüz çok küçük yaşta başladığı oyunculuk kariyerini mankenlikle devam ettiren ve Medcezir dizisiyle şöhreti yakalayan Sarıkaya, yıldızını dizinin ardından da düşürmeden devam ettirdi. "İkimizin Yerine" filmiyle ilk kez beyaz perdede yer alan Sarıkaya, filmin başarısıyla mutlu olurken 2015 yılında yüzü olduğu Mavi markasının bu yıl Barbara Palvin ile birlikte hem ulusal hem de uluslararası alandaki yüzü oldu. Senenin sonuna doğru da "Fi-Çi-Pi" romanlarının dizi versiyonunda oynayacağı açıklandı. Hem oyunculuk hem de modellik alanındaki başarılarıyla adından 2017'de de söz ettireceğe benziyor.
Serenay Sarıkaya Henüz çok küçük yaşta başladığı oyunculuk kariyerini mankenlikle devam ettiren ve Medcezir dizisiyle şöhreti yakalayan Sarıkaya, yıldızını dizinin ardından da düşürmeden devam ettirdi. "İkimizin Yerine" filmiyle ilk kez beyaz perdede yer alan Sarıkaya, filmin başarısıyla mutlu olurken 2015 yılında yüzü olduğu Mavi markasının bu yıl Barbara Palvin ile birlikte hem ulusal hem de uluslararası alandaki yüzü oldu. Senenin sonuna doğru da "Fi-Çi-Pi" romanlarının dizi versiyonunda oynayacağı açıklandı. Hem oyunculuk hem de modellik alanındaki başarılarıyla adından 2017'de de söz ettireceğe benziyor.
Murat Boz

                                    
                                    
                                    Şarkıcı kimliği ile tanıdığımız Murat Boz bu yılı tam tersine çevirmeyi bildi. İlk olarak "Kardeşim Benim" adlı sinema filmi ile seyirci karşısına çıkan Boz, bu film ile hem gişede hem de aşk da kazandı. Rol arkadaşı Aslı Enver ile birlikte evliliğe doğru giden bir ilişkiye başlayan Boz, yakın bir zamanda da "Dönerse Senindir" adlı bir başka sinema filmi ile seyirci karşısına geçiş yaptı. Müzikteki çalışmaları ise jüri üyesi olarak O Ses Türkiye'de ve albüm çalışmalarıyla devam ediyor. Tebrikler Murat Boz!
Murat Boz Şarkıcı kimliği ile tanıdığımız Murat Boz bu yılı tam tersine çevirmeyi bildi. İlk olarak "Kardeşim Benim" adlı sinema filmi ile seyirci karşısına çıkan Boz, bu film ile hem gişede hem de aşk da kazandı. Rol arkadaşı Aslı Enver ile birlikte evliliğe doğru giden bir ilişkiye başlayan Boz, yakın bir zamanda da "Dönerse Senindir" adlı bir başka sinema filmi ile seyirci karşısına geçiş yaptı. Müzikteki çalışmaları ise jüri üyesi olarak O Ses Türkiye'de ve albüm çalışmalarıyla devam ediyor. Tebrikler Murat Boz!
Hande Erçel

                                    
                                    
                                    İlk dizisi Güneşin Kızlarının ardından gelen projesiyle başrol'e yükselen Erçel, yetmedi bir de bir saç boyası markasının yüzü oldu. Henüz 23 yaşında kısa sürede elde ettiği bu başarısıyla Erçel, kazananlar listesinin baş köşelerinde yer alıyor.
Hande Erçel İlk dizisi Güneşin Kızlarının ardından gelen projesiyle başrol'e yükselen Erçel, yetmedi bir de bir saç boyası markasının yüzü oldu. Henüz 23 yaşında kısa sürede elde ettiği bu başarısıyla Erçel, kazananlar listesinin baş köşelerinde yer alıyor.
Simge

                                    
                                    
                                    Yaptığı değişik tarzdaki şarkı adlarıyla dikkat çeken Simge, söz ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan "Yankı" adlı şarkısıyla çok iyi bir çıkış yakaladı. Devamında yayınladığı "Kamera" şarkısı da üzerine tatlı bir sos oldu. Bu yılın kazananlarından birisi de Simge.
Simge Yaptığı değişik tarzdaki şarkı adlarıyla dikkat çeken Simge, söz ve müziği Sezen Aksu imzası taşıyan "Yankı" adlı şarkısıyla çok iyi bir çıkış yakaladı. Devamında yayınladığı "Kamera" şarkısı da üzerine tatlı bir sos oldu. Bu yılın kazananlarından birisi de Simge.
Derya Uluğ

                                    
                                    
                                    Okyanus deyince akla gelen tek isim olma durumuna gelecek kadar çok çalınan şarkısıyla Derya Uluğ, bu yılın kazananlarından oldu.
Derya Uluğ Okyanus deyince akla gelen tek isim olma durumuna gelecek kadar çok çalınan şarkısıyla Derya Uluğ, bu yılın kazananlarından oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >