2016 yılının en çok aranan otomobilleri

2016'da Google'da en çok aranan otomobiller listesi açıklandı. Honda, Mercedes, Tesla ve Lamborghini başta olmak üzere listede birçok otomobil üreticisinin meşhur modelleri yer alıyor.

Başta Google olmak üzere Facebook, Twitter ve YouTube gibi birçok mecra, geride bıraktığımız 2016 yılına dair çeşitli verileri paylaştı. Son olarak Google'da en çok aranan otomobiller de belli oldu. Elektrikli ya da sürücüsüz otomobiller derken otomobil pazarı her geçen gün daha da büyüyor. Dolayısıyla kullanıcılar, yeni nesil teknolojilere sahip otomobilleri haliyle daha çok merak ediyor. Elbette bu da Google aramalarına da yansıyor.



İşte 2016 yılının en çok aranan otomobilleri
Listede birçok farklı otomobil üreticisinin modelleri yer alıyor.
Honda Civic Type R​

                                    Japon otomotiv şirketi Honda'nın 2016 yılında en çok aranan otomobili Civic Type R. Elbette bunun en önemli sebebi yeni konseptin birkaç ay önce tanıtılması.
Honda Civic Type R​ Japon otomotiv şirketi Honda'nın 2016 yılında en çok aranan otomobili Civic Type R. Elbette bunun en önemli sebebi yeni konseptin birkaç ay önce tanıtılması.
Mercedes-Benz C300

                                    Daha çok lüks otomobilleriyle gündemde olan Mercedes'in bu yıl en çok aranan otomobili ise C300.
Mercedes-Benz C300 Daha çok lüks otomobilleriyle gündemde olan Mercedes'in bu yıl en çok aranan otomobili ise C300.
Tesla Model 3

                                    Yeni nesil elektrikli otomobilleriyle tanınan Tesla'nın nispeten ekonomik fiyatlı aracı Model 3 bu yıl en çok aratılan otomobiller listesinde yer aldı.
Tesla Model 3 Yeni nesil elektrikli otomobilleriyle tanınan Tesla'nın nispeten ekonomik fiyatlı aracı Model 3 bu yıl en çok aratılan otomobiller listesinde yer aldı.
Lamborghini Aventador S

                                    Lamborghini tutkunlarının merakla beklediği 2017 model Aventador S modeli yeni nesil teknolojileri ve sıra dışı tasarımıyla en'ler arasında.
Lamborghini Aventador S Lamborghini tutkunlarının merakla beklediği 2017 model Aventador S modeli yeni nesil teknolojileri ve sıra dışı tasarımıyla en'ler arasında.
Volvo XC90

                                    Sağlamlık testlerinde en yüksek puanları alan Volvo'nun, yeni güvenlik seçenekleriyle sunduğu XC90 de aramalarda ilk sıralarda yer alıyor.
Volvo XC90 Sağlamlık testlerinde en yüksek puanları alan Volvo'nun, yeni güvenlik seçenekleriyle sunduğu XC90 de aramalarda ilk sıralarda yer alıyor.
Ford Focus

                                    Ülkemizde de çok fazla tercih edilen Ford Focus, 2016 yılının en çok aranan otomobil listesindeki modellerden biri.
Ford Focus Ülkemizde de çok fazla tercih edilen Ford Focus, 2016 yılının en çok aranan otomobil listesindeki modellerden biri.
Jaguar XF

                                    Tasarım harikası modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Jaguar, XF modeliyle en çok arananlar listesinde yer alıyor.
Jaguar XF Tasarım harikası modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Jaguar, XF modeliyle en çok arananlar listesinde yer alıyor.
Bentley Bentayga

                                    SUV modelleriyle dikkat çeken Bentley'in en çok aranan otomobili ise Bentayga.
Bentley Bentayga SUV modelleriyle dikkat çeken Bentley'in en çok aranan otomobili ise Bentayga.
Maserati Levante 

                                    Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında yeni modeli tanıtılan Levante, Maserati'nin en çok arananları arasında.
Maserati Levante Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında yeni modeli tanıtılan Levante, Maserati'nin en çok arananları arasında.
Rolls-Royce Phantom

                                    En çok aranan otomobillerden biri de Phantom. Bu model, lüks segmentin temsilcilerinden olan Rolls-Royse'un en dikkat çekici modellerinden biri.
Rolls-Royce Phantom En çok aranan otomobillerden biri de Phantom. Bu model, lüks segmentin temsilcilerinden olan Rolls-Royse'un en dikkat çekici modellerinden biri.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >