2017 bahar koleksiyonunu görmeye hazır mısınız? İşte baharın olmazsa olmaz 8 trendi

Kış mevsimini bir türlü sahiplenemeyenlere müjde! 2017 yılının bahar trendleri şimdiden belirlendi.

Yoğun kar yağışından sonra, şimdi de yağmurlu çamurlu günler başladı. Şu sıralar lahana gibi kat kat giyinip sık sık söylendiğinizi duyar gibiyiz; ama sizi sevindirecek bir haberimiz var.
Bahar sezonunda gardırobunuzda yer vermeniz gereken 8 trendi sizler için derledik.



Yeni yılın modası yerleşik hayat öncesinden izler taşıyan "Göçebe trendi"
Etnik motiflerle göçebe tarzı 
Bu sezonun gözde trendlerinden en belirgin olanı, etnik desenler. Göçebe tarzı yansıtan bu moda, baskı ve işlemeler ile karşımıza çıkıyor.
Etnik motiflerle göçebe tarzı Bu sezonun gözde trendlerinden en belirgin olanı, etnik desenler. Göçebe tarzı yansıtan bu moda, baskı ve işlemeler ile karşımıza çıkıyor.
Emojiler, ikonlar, büyük motifler 
Emojiler hayatımıza girdikten sonra giyime uyarlanması çok uzun sürmedi. Özellikle kalp motifi bu bahar oldukça popüler olacağa benziyor.
Emojiler, ikonlar, büyük motifler Emojiler hayatımıza girdikten sonra giyime uyarlanması çok uzun sürmedi. Özellikle kalp motifi bu bahar oldukça popüler olacağa benziyor.
Küçük mesajlarla trendi yakalayabilirsiniz 
Sloganların ağırlıklı olduğu tişörtler bu yaz da top modellerin üzerinde olacak. Yeni bahar modasında küçük mesajlar içeren tişörtlerle trendi yakalayabilirsiniz.
Küçük mesajlarla trendi yakalayabilirsiniz Sloganların ağırlıklı olduğu tişörtler bu yaz da top modellerin üzerinde olacak. Yeni bahar modasında küçük mesajlar içeren tişörtlerle trendi yakalayabilirsiniz.
Tropikal desenler, çiçek motifleri
Her sezon aşkla baktığımız çiçek motifleri, gittikçe büyüyor ve daha da belirginleşiyor. Bu bahar içiniz açılacak.
Tropikal desenler, çiçek motifleri Her sezon aşkla baktığımız çiçek motifleri, gittikçe büyüyor ve daha da belirginleşiyor. Bu bahar içiniz açılacak.
Baştan aşağı pembe özgürlüğü
Bu bahar baştan aşağı pembeye bürünebilirsiniz. Pembenin her yaz favori renkler arasında yer alıyor olması sizi şaşırtmayacaktır; ama bu bahar pembenin özellikle pudrası popüler olacak. 
Bir kısmı pembe giymemek için dirense de, bu yaz kaçışınız yok.
Baştan aşağı pembe özgürlüğü Bu bahar baştan aşağı pembeye bürünebilirsiniz. Pembenin her yaz favori renkler arasında yer alıyor olması sizi şaşırtmayacaktır; ama bu bahar pembenin özellikle pudrası popüler olacak. Bir kısmı pembe giymemek için dirense de, bu yaz kaçışınız yok.
Dere kenarı değil, şehir modası!
Başlarda yadırgansa da, bir çoğu kıştan alıştı bu modaya. Pantolon üzeri elbiseler bu sezon oldukça trend olacak; siz de şimdiden hazırlansanız iyi olur.
Dere kenarı değil, şehir modası! Başlarda yadırgansa da, bir çoğu kıştan alıştı bu modaya. Pantolon üzeri elbiseler bu sezon oldukça trend olacak; siz de şimdiden hazırlansanız iyi olur.
Çizgiler; aşağı yukarı fark etmez
Geçtiğimiz birkaç sezondur var olan çizgiler, bu bahar da moda. Dikey yatay ayrımı olmadan. göz yormayan, belirgin çizgiler baharın trend listesinde yer alacak.
Çizgiler; aşağı yukarı fark etmez Geçtiğimiz birkaç sezondur var olan çizgiler, bu bahar da moda. Dikey yatay ayrımı olmadan. göz yormayan, belirgin çizgiler baharın trend listesinde yer alacak.
Kabarık kollar, gösterişli tarz
2017 İlkbahar/Yaz defilelerinde ağırlıklı olarak dikkat çeken gösterişli, kabarık kollar bütün dikkatleri üstüne toplayan türden. Dünyaca ünlü markaların neredeyse tümünün bahar koleksiyonu aynı havayı taşıyor.
Kabarık kollar, gösterişli tarz 2017 İlkbahar/Yaz defilelerinde ağırlıklı olarak dikkat çeken gösterişli, kabarık kollar bütün dikkatleri üstüne toplayan türden. Dünyaca ünlü markaların neredeyse tümünün bahar koleksiyonu aynı havayı taşıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >