2017 yaz tatilini ucuza getirmenin yolları

2017’de yapacağınız yaz tatilini, şimdiden planlamaya başlayın.

Sıcak günler geride kalmaya başladı. Yavaş yavaş kış mevsimine uyum sağlıyoruz. Peki, 2017 yazında nereye gideceğinizi düşünmeye başladınız mı? Daha çok erken demeyin, tatilinizi daha ucuza getirmek için aceleci olmanız şart!
Karar verin
Öncelikle, 2017'de nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar verin. <o:p></o:p>
Karar verin Öncelikle, 2017'de nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar verin. <o:p></o:p>
Aralık ayı önemli
Aralık ayı sona ermeden önce tatilinizi nerede geçirmek istediğinize karar verin. Şayet 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil bir tatil geçirmek istiyorsanız, acentelerden paketini alın deriz. Çünkü bireysel otel rezervasyonundansa, turların sunduğu imkanlar daha ekonomik olabiliyor.
Aralık ayı önemli Aralık ayı sona ermeden önce tatilinizi nerede geçirmek istediğinize karar verin. Şayet 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil bir tatil geçirmek istiyorsanız, acentelerden paketini alın deriz. Çünkü bireysel otel rezervasyonundansa, turların sunduğu imkanlar daha ekonomik olabiliyor.
Ulaşımı ihmal etmeyin
Tatilinizi belirlediğiniz sıra ulaşım planlarına geldi. Uçak, otobüs ya da gemi alternatifleriniz arasında olsun. Aynı şekilde biletlerinizi de aylar öncesinde almak, sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Yaz döneminde alacağınız bir biletin yarısından daha az bir rakama önceden rezervasyon yapabilirsiniz.
Ulaşımı ihmal etmeyin Tatilinizi belirlediğiniz sıra ulaşım planlarına geldi. Uçak, otobüs ya da gemi alternatifleriniz arasında olsun. Aynı şekilde biletlerinizi de aylar öncesinde almak, sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Yaz döneminde alacağınız bir biletin yarısından daha az bir rakama önceden rezervasyon yapabilirsiniz.
Yemek masrafı
Tatil günü geldi, çattı. Her şey dahil bir tatilde, yemek masrafınız kolay kolay olmayacaktır. Ancak farklı bir tatil yapıyorsanız muhakkak yeme-içme masrafınız olacak. Bunun içinde her gün çok lüks yerlerde yemek yemeyin. Bulunduğunuz şehrin, geleneksel yemeklerinin yapıldığı restoranlar hem uygun hem de lezzetli yiyeceklerin kaynağıdır. Yurt dışında tatil yapıyorsanız, bölgede yaşayanlar sizi gerçek lezzetlerin yolunu gösterecektir.
Yemek masrafı Tatil günü geldi, çattı. Her şey dahil bir tatilde, yemek masrafınız kolay kolay olmayacaktır. Ancak farklı bir tatil yapıyorsanız muhakkak yeme-içme masrafınız olacak. Bunun içinde her gün çok lüks yerlerde yemek yemeyin. Bulunduğunuz şehrin, geleneksel yemeklerinin yapıldığı restoranlar hem uygun hem de lezzetli yiyeceklerin kaynağıdır. Yurt dışında tatil yapıyorsanız, bölgede yaşayanlar sizi gerçek lezzetlerin yolunu gösterecektir.
Araç kiralayabilirsiniz
Tatil sırasında gezeceğiniz yerleri önceden belirleyin. Şayet yol masrafları bir hayli fazlaysa, araç kiralamak en iyisi olur.
Araç kiralayabilirsiniz Tatil sırasında gezeceğiniz yerleri önceden belirleyin. Şayet yol masrafları bir hayli fazlaysa, araç kiralamak en iyisi olur.
Alışveriş çılgınlığına dikkat
Tatil dönüşü yakınlarınıza hediye götürmek istiyorsanız alışverişe çıkmadan önce bir liste yapın. Eğer alışveriş çılgınıysanız, kendinizi kaybedip bütçenizi aşabilirsiniz.
Alışveriş çılgınlığına dikkat Tatil dönüşü yakınlarınıza hediye götürmek istiyorsanız alışverişe çıkmadan önce bir liste yapın. Eğer alışveriş çılgınıysanız, kendinizi kaybedip bütçenizi aşabilirsiniz.
Para birimine dikkat
Yurt dışındaysanız, gittiğiniz ülkenin para birimine dikkat edin. Yurt dışına çıkmadan önce paranızı dövize çevirin. Yurt dışında mecbur kalmadıkça kredi kartı kullanmayın.
Para birimine dikkat Yurt dışındaysanız, gittiğiniz ülkenin para birimine dikkat edin. Yurt dışına çıkmadan önce paranızı dövize çevirin. Yurt dışında mecbur kalmadıkça kredi kartı kullanmayın.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >