2017 yılında kariyerini bir adım yükselten isimler

2017

Onlar öyle başarılı oldular ki, artık isimlerini bilmeyen yok.

Onlar öyle başarılı oldular ki, artık isimlerini bilmeyen yok. 2017 yılında seçtikleri projeler ile isimlerini daha da yükselten 6 ismi derledik sizler için, bir de içerisine bir bonus ekledik.

Eminiz sizler de içeriğimize baktıkça 2017 yılına doğru şöyle bir yolculuk yapacaksınız. Hazırsanız, başlayalım.

Büşra Develi
Fi ile yıldızını yükselten genç oyuncu, hem rol aldığı sinema filmleri hem de tiyatro çalışmalarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Başarılı kariyerine ise Çi ile devam ediyor.
Büşra Develi Fi ile yıldızını yükselten genç oyuncu, hem rol aldığı sinema filmleri hem de tiyatro çalışmalarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Başarılı kariyerine ise Çi ile devam ediyor.
Burak Deniz
Bu yıl GQ ödülünün de sahibi olan Burak Deniz'de başarı merdivenlerini emin adımlar ile çıkan isimlerden. Bizim Hikaye ile devam...
Burak Deniz Bu yıl GQ ödülünün de sahibi olan Burak Deniz'de başarı merdivenlerini emin adımlar ile çıkan isimlerden. Bizim Hikaye ile devam...
Erkan Kolçak Köstendil
Vartolu deyip yazımızı bitirmeyi düşünüyoruz biz.
Erkan Kolçak Köstendil Vartolu deyip yazımızı bitirmeyi düşünüyoruz biz.
Kubilay Aka
Sen kalk hava alanında çalışıyor ol, sonra gelip yapımcılar seni keşfetsin ve ülkenin en popüler işinde ana karakterlerden birini oyna. İşte biz buna kader diyoruz.
Kubilay Aka Sen kalk hava alanında çalışıyor ol, sonra gelip yapımcılar seni keşfetsin ve ülkenin en popüler işinde ana karakterlerden birini oyna. İşte biz buna kader diyoruz.
Dilan Çiçek Deniz
Çukur'un meşhur ettiği isimlerden bir diğeri de Dilan Çiçek Deniz oldu. E! O da bunun hakkını verebilmek için uğraşıyor tabii.
Dilan Çiçek Deniz Çukur'un meşhur ettiği isimlerden bir diğeri de Dilan Çiçek Deniz oldu. E! O da bunun hakkını verebilmek için uğraşıyor tabii.
Mustafa Vural
Genco dizisiyle başlattığı oyunculuk kariyerini yıllar sonra Kanatsız Kuşlar dizisiyle perçinleyen Vural'da 2017'yi kendisi için kazançlı hale getirenlerden.
Mustafa Vural Genco dizisiyle başlattığı oyunculuk kariyerini yıllar sonra Kanatsız Kuşlar dizisiyle perçinleyen Vural'da 2017'yi kendisi için kazançlı hale getirenlerden.
Bonus: Mandalinacı Veysel
Şarkıyı söyleyen bu kadar popüler olamadı ne yazık ki. Veysel'e müzik ve pazarcılık kariyerinde başarılar.
Bonus: Mandalinacı Veysel Şarkıyı söyleyen bu kadar popüler olamadı ne yazık ki. Veysel'e müzik ve pazarcılık kariyerinde başarılar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >