2018 ilkbahar yaz modasının en trend parçasını görmeye hazır mısınız?

Payet modası
Payet modası

Yeni sezonda ışıldamaya hazır mısınız? Işıltınızı yansıtmak için önerilerimiz var

Mevsim modası kendini pastel tonların ve sade dokunuşların eline bırakmışken 2018 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu bomba gibi gelmeye hazırlanıyor.

Yeni sezonda disko topu gibi olmaya hazır olun; ne kadar parlarsanız, o kadarı makbul... Dünyaca ünlü çok sayıda moda yazarının da hem fikir olduğu bu pozitif dalgalanma, içerisinde 60’lardan 90’lara her dönemin izini taşıyor.

Kendinizi bu ışıltılı döneme hazırlamak için yapmanız gereken tek şey, yeni sezonun parti ruhuna ayak uydurmak. Işıltınızı yansıtmak için özgür olmanız yetecek.

Kazaklar, trikolar...

                                    Kazaklarda, hırkalarda, trikolarda; bu sezon her parçayı payet kumaştan seçme özgürlüğüne sahipsiniz. Payet kumaşlı üst giyim tercihlerinizi kumaş bir pantolonla, jean ile de kombinleyebilirsiniz.
Kazaklar, trikolar... Kazaklarda, hırkalarda, trikolarda; bu sezon her parçayı payet kumaştan seçme özgürlüğüne sahipsiniz. Payet kumaşlı üst giyim tercihlerinizi kumaş bir pantolonla, jean ile de kombinleyebilirsiniz.
Özgür olun!

                                    Evet özgür olun; dediğimiz gibi, her parçayı seçebilirsiniz. Payet etekler, ceketler ve dahası... Önemli olan kumaşları kombinlemek... Payet yalnız başına star olacağından sakin bir parçayla kombinlemenizi öneririz.
Özgür olun! Evet özgür olun; dediğimiz gibi, her parçayı seçebilirsiniz. Payet etekler, ceketler ve dahası... Önemli olan kumaşları kombinlemek... Payet yalnız başına star olacağından sakin bir parçayla kombinlemenizi öneririz.
İş toplantısında...

                                    Payet kumaşın kullanımında mutlaka özel bir davet algısı kırılalı çok oldu; ama hala bunu devam ettirenler de yok değil. Evet, payet kumaş artık günün her saati tercih etmeye uygun. Bir iş toplantısında şık bir bluz ya da gömlekle kombinleyerek tercih edebilirsiniz.
İş toplantısında... Payet kumaşın kullanımında mutlaka özel bir davet algısı kırılalı çok oldu; ama hala bunu devam ettirenler de yok değil. Evet, payet kumaş artık günün her saati tercih etmeye uygun. Bir iş toplantısında şık bir bluz ya da gömlekle kombinleyerek tercih edebilirsiniz.
Arkadaş buluşmasında...

                                    İş toplantıları, özel davetler bir yana; payet kumaş şimdilerde sokak modasının kraliçesi durumunda... Arkadaş toplantılarının en şıkı olmanız, artık çok daha kolay.
Arkadaş buluşmasında... İş toplantıları, özel davetler bir yana; payet kumaş şimdilerde sokak modasının kraliçesi durumunda... Arkadaş toplantılarının en şıkı olmanız, artık çok daha kolay.
Payet etekler, kazaklar...

                                    Yalnızca ilkbahar yaz sezonunda değil; kimileri için payet, kış mevsiminde de vazgeçilmezdi. Oversize kazaklar ve kalın trikolarla kombinlemeye doyamayacağınız payet etekler, yeni sezonda da kurtarıcınız olacak.
Payet etekler, kazaklar... Yalnızca ilkbahar yaz sezonunda değil; kimileri için payet, kış mevsiminde de vazgeçilmezdi. Oversize kazaklar ve kalın trikolarla kombinlemeye doyamayacağınız payet etekler, yeni sezonda da kurtarıcınız olacak.
Korkmayın!

                                    Işıldamaktan korkmayın! Tercih ettiğiniz payetin dokusu, rengi kombinlenmesi açısında oldukça önemli; boğmadan, korkutmadan yakıştırmak gerekiyor. Dilerseniz aynı kumaştan, dilerseniz farklı bir renk payetle kombinleme şansınız var.
Korkmayın! Işıldamaktan korkmayın! Tercih ettiğiniz payetin dokusu, rengi kombinlenmesi açısında oldukça önemli; boğmadan, korkutmadan yakıştırmak gerekiyor. Dilerseniz aynı kumaştan, dilerseniz farklı bir renk payetle kombinleme şansınız var.
İspanyol kollar...

                                    İspanyol kol modası geçtiğimiz yazdan beri peşimizi bırakmıyor; bir de payetle birleşince, bir dünya harikası durumuna geldi.
İspanyol kollar... İspanyol kol modası geçtiğimiz yazdan beri peşimizi bırakmıyor; bir de payetle birleşince, bir dünya harikası durumuna geldi.
Parlak pantolonlar

                                    Jeanlerden, kumaş pantolonlardan bıkmadınız mı; farklı olmanın zamanı geldi. Bu sezon dolaplarınızı payetlerle renklendirmeye ne derdiniz? Önerilerimizi dikkate almanız umuduyla... Keyifli alışverişler...
Parlak pantolonlar Jeanlerden, kumaş pantolonlardan bıkmadınız mı; farklı olmanın zamanı geldi. Bu sezon dolaplarınızı payetlerle renklendirmeye ne derdiniz? Önerilerimizi dikkate almanız umuduyla... Keyifli alışverişler...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >